'Rita'-skuespiller afslører lykkelig nyhed

Lise Baastrup er især kendt fra TV 2-serien Rita, hvor hun spiller karakteren Hjørdis. Foto: Martin Juul / TV 2.

Skuespilleren, der især er kendt for sin rolle i tv-serien Rita, har løftet sløret for en lykkelig nyhed.

Skuespiller Lise Baastrup har god grund til at smile for tiden. Den 38-årig skuespiller går nemlig rundt med en lille guldklump inde i maven.

Læs også

Stor ændring i alle Lidls butikker

Det afslører hun selv i et opslag på det sociale medie Instagram.

Lise Baastrup er i forvejen mor til datteren Laura, mens hendes mand, Jacob Dahl, har sønnerne Frederik og Christian fra et tidligere forhold. Alle tre børn kan nu se frem til at få enten en lillebror eller lillesøster.

"Vi er så glade for endelig at kunne fortælle, at Laura skal være storesøster, Frederik skal være storebror igen og Christian skal være storebror igen igen," skriver hun på Instagram.

I opslaget afslører hun også, at hun er seks måneder henne i sin graviditet. Hun kommer dog ikke ind på, om det er en dreng eller en pige, der gemmer sig inde i maven.

Da hun er seks måneder henne i sin graviditet, har hun været nødt til at give afkald på sin rolle som Nikita Khrushchev i teaterstykket 'Stalins død', som hun har været en del af. Heldigvis er der allerede blevet fundet en afløser i form af Vicky Berlin.

På Instagram skriver hun desuden, at hun kommer til at savne de øvrige deltagere i teaterstykket, men at hun selvfølgelig glæder sig til at blive mor igen.

"Jeg vil savne min teaterfamilie derinde og havde glædet mig til at komme tilbage til det skønne hus … men nu glæder jeg mig ENDNU mere til at blive mor til to," lyder det fra hende.

Den lille guldklump venter hun naturligvis sammen med Jacob Dahl, som hun blev gift med i Budolfi Kirke i Aalborg tidligere i år.

Læs også

Michael Carøe: Jeg har ikke råd til at gå på pension

Parret har været sammen siden 2017, hvor de mødte hinanden, da Lise Baastrup spillede med i Cirkusrevyen. Her var Jacob Dahl tilknyttet som forestillingsleder. Parret var forlovet i halvandet år, inden de sagde ja til hinanden i år.

 

Dagens Gossip