Sådan får du fri til EM næste år uden at bruge ferie

Foto: Shutterstock

Med cirka ni måneder til EM skal man til at planlægge, hvordan man sikrer sig, at arbejdet sættes på hold i en periode. Man kan selvfølgelig bruge ferie, men der er også andre tricks.

Danmark er på vej til at kvalificere sig til EM, og da kampene foregår i 12 byer over hele Europa inklusiv København, så er dette klart den bedste mulighed for at opleve verdensklassefodbold. Men hvordan skal man få fri til at se kampene?

Et tip er begyndt at florere blandt britiske fans, men det samme tip kan selvfølgelig benyttes af danske ditto. Du skal i gang med romantikken, købe roser, spille lækker musik og sørge for at din kæreste kommer i det rette humør. Herefter skal du droppe præventionen og lade naturen gå sin smukke gang og vupti, så har du omkring tre måneder fri lige i den rette periode. Med ni måneder til EMs start, så skal der planlægges i forhold til barselsorlov.

Ja, der kommer også bleskift, skrig og skrål, men vigtigst af alt, så får du muligheden for at se alle de kampe du vil uden at skulle bekymre dig om arbejdet.

Danmark er endnu ikke kvalificeret, men med en sejr mod Georgien i aften, så ser det utroligt lyst ud. Du skal derfor nok fejre sejren med en omgang lagengymnastik, for tiden er ved at være knap, hvis du vil benytte dig af dette fantastiske trick. 

Danmarks pulje

Med 6-0 sejren over Gibraltar står Danmark godt inden kampen mod Georgien. Vinder Danmark kampen, så vil Danmark overtage gruppens førsteplads.

Stillingen lige nu:

1. Irland - 11 point
2. Danmark - 8 point
3. Schweiz - 5 point
4. Georgien - 3 point
5. Gibraltar - 0 point

Læs også

De originale skuespillere vender tilbage i nye Harry Potter-film

 

 

 

Dagens Gossip