Sarah Bro gør det igen: Smider kludene og overlader næsten intet til fantasien

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Hun har gjort det før, og nu gør hun det igen.

Det kan godt være, at Sarah Bro er fyldt 30 år, men det ændrer ikke på det faktum, at hun ikke har noget problem med at forkæle hendes følgere. 

Det viser et nyt opslag på det populære sociale medie Instagram, hvor man ikke just kan klandre hende for at have overladt meget til fantasien. 

Og selvom hun er mest kendt for hendes præstationer i svømmebassinet, så er det bestemt ikke første gang, at den tidligere svømmer tiltrækker sig masser af opmærksomhed ved at dele afslørende billeder på hendes Instagram-profil. 

Man skal ikke mange uger tilbage, før dette var tilfældet - og det er tilsyneladende noget hendes følgere er ellevilde med. 

Og nu gør hun det igen. 

I samarbejde med lingeri-mærket CHANGE Lingerie, så sætter den tidligere OL-svømmer Sarah Bro fokus på, hvad intimitet er. 

Til de letpåklædte billeder har hun skrevet følgende tekst:

“Annonce. Kvindekroppen ændrer sig utallige gange i løbet af en livstid. Vi starter som babyer der bliver til små piger, som bliver teenagere og senere hen vokser vi og bliver til unge kvinder med bryster, nogle af os får former og hvis vi er rigtig heldige (og det er noget vi ønsker) får vi lov til at bære på et barn, vi tager på i vægt, vi taber os, vi får strækmærker, appelsinhud og rynker og så videre. Min krop har ændret sig enormt meget siden jeg stoppede med at svømme. Nogle dage savner jeg min stærke, markerede atletkrop og andre dage absolut elsker jeg mine former. I samarbejde med @changeintimate vil jeg gerne sætte fokus på, hvad intimitet er. Intimitet for mig er, at være venlig og blid mod mig selv, og at acceptere og nyde hvert et stadie af min krops udvikling".

Opslaget, som udover to letpåklædte billeder også indeholder et billede af lingeri sættet, hun har på, har i skrivende stund allerede fået en masse kommentarer, som alle sammen roser svømmerens smukke udseende. 

En har for eksempel blot skrevet:

"Gud hvor er du smuk," mens en anden har skrevet: "Smuksak".

Billederne ligger frit tilgængelig på hendes offentlige Instagram-profil, hvorfor du ikke behøver at følge hende, for at kunne se goderne. 

Du kan se billedet af smukke Sarah Bro ved at trykke her.

Læs også

Heidi Klums datter Leni Klum smider tøjet: Overlader næsten intet til fantasien

 

 

Dagens Gossip