Scanning viste at kærestepar ventede trillinger: Ved næste scanning besvimede faren da han ser billedet

Foto: Twitter

En gravid kvinde og hendes partner blev overrasket over at høre, at de ventede trillinger, men det var ikke den eneste overraskelse de ville få.

Ved første scanning fik kæresteparret sig en overraskelse, da billederne viste at de ventede trillinger. Men ved næste scanning kom der endnu en overraskelse.

Der er én til 700.000 chance for, at en gravid kvinde vil føde firlinger, der alle er piger. Og alligevel ramte Gemma Robson og hendes partner Andy Raine den ene gang.

Læs også

3-årig dreng åbnede en pose chips: Så brød han grædende sammen

Parret havde ingen idé om, hvad de skulle forvente under det rutinemæssige 12-ugers graviditetstjek. De kunne bare ikke vente med at se deres baby, men blev chokerede, da lægen fortalte dem, at de skulle have trillinger.

At finde ud af, at de skulle være forældre til trillingerne, var allerede en stor sag for dem. De fik dog endnu en stor overraskelse da de skulle til scanning igen, da kvinden var 17 uger henne.

Under undersøgelsen fik de at vide, at de ventede firlinger, og faren Andy indrømmede, at han måtte lægge sig på gulvet og næsten besvimede.

"Jeg kunne ikke tro det, da vi fik at vide, at vi havde firlinger, og jeg besvimede næsten." Det fortæller faren Andy.

Gemma og Andy har haft flere uger til at forberede sig på deres fire børns ankomst. Faktisk tog det dem lang tid at håndtere situationen. Men efter deres babyer var født, forsvandt alle deres bekymringer. "Det er en fantastisk følelse at se dem her nu," sagde Andy.

Den gravide kvinde Gemma, gik i fødsel flere uger for tidligt, og lægerne rådede hende til kejsersnit, da tingene ikke gik som de skulle.

Til selve fødslen var det dog ikke kun tæt på, at Andy besvimede, under fødslen gik han i chok og besvimede rent faktisk.

Hvilket fik ham til at misse fødslen af alle sine fire døtre.

Babyerne, som de kaldte Dani, Skye, Mia og Taylor, vejede alle 3 pund, da de blev født. Da de blev født for tidligt, blev de anbragt på neonatal og skulle ligge på neonatal intensivafdeling i mindst tre måneder, før de kunne tage hjem med deres forældre. Det skriver Metro.

Læs også

Smart app gør det muligt: I morgen kan du se, om du får penge tilbage i Skat

 

 

Dagens Gossip