Se video: Thomas og Emil overlevede mandefødsel

I fire timer blev de to tv-værter udsat for en smertesimulator, der får mavemusklerne til at trække sig sammen, så det minder om veer.

Tv-vært efter snyde-fødsel: Jeg blev skruk

Emil Thorup troede inden eksperimentet ikke på, at han kunne gennemføre, men det lykkedes altså alligevel.

- Jeg har ikke kunne sove endnu, ligger bare og aer mine stakkels mavemuskler (bare vent til i morgen eller om to dage, SUK), og er en helt vanvittig oplevelse rigere! skrev han i aftes på Facebook.

Læs også: Video: Så ondt gør det når kvinder føder - her prøver to mænd det

- Det var jo en idiotisk idé at lade mig og Thomas udføre en simuleret fødsel, men det endte sgu nærmest med at blive både sjovt, smukt og ægte. Der er ikke plads til meget facade og lækkert hår når veerne kører i højeste gear, lyder det videre.

Fødslen blev fejret med en spegepølsemad. Emil Thorup synes dog tilsyneladende, at han mangler belønning for sin hårde arbejdsindsats:

- HVOR ER MIN FUCKING BABY?? skriver han på Facebook.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Thomas Skov Gaardsvig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip