Silas Holst brød sammen under finalen

Tv-vært Lise Rønne og Silas Holst danner par i dette års udgave af 'Vild med dans'. Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.

Der blev grædt mange tårer under fredagens finale i Vild med Dans, hvor Silas Holst dansede sin sidste dans i programmet.

Silas Holst har flere gange i løbet af denne sæson gjort det klart, at dette bliver hans sidste sæson af 'Vild med dans'.

Medmindre han i fremtiden beslutter sig for at vende tilbage til den populære dansekonkurrence, var fredag aften dermed hans sidste finale i 'Vild med dans'.

Læs også

Far tager billede af sin lille datter: Begynder at grine, da han zoomer ind på kameraet

Derfor fik tårerne også frit løb hos både Silas Holst, men også ved dommerbordet, hvor de var meget rørte over, at de nu skulle tage afsked med den professionelle danser, der har været med i ni sæsoner.

Da Silas Holst stod på scenen med sin dansepartner Lise Rønne, var det tydeligt, at den 38-årige danser havde svært ved at holde tårerne tilbage. 

Backstage giver både Lise Rønne og Silas Holst udtryk for, at de har svært ved at finde ord.

"Jeg er for berørt til at huske mikrofonen. Vi slap alt, og det var helt, som det skal være," lyder det fra Lise Rønne ifølge Ekstra Bladet.

Herefter bryder Silas Holst sammen, og giver udtryk for, at det føles mærkeligt for ham, at han nu er nået til vejs ende i 'Vild med dans'.

"Det er så mærkeligt. Det er sidste gang, og det er en drømmefreestyle at lave. Det gik op i en højere enhed. Min familie har fået de fine pladser i studiet i dag. De sidder helt foran. Der er mange følelser. Jeg er virkelig stolt af os og alt muligt andet," fortæller en tydeligt rørt Silas Holst.

Efter deres dans, fik Silas og Lise tildelt hele 39 point fra dommerne. Den eneste af de fire dommere, der ikke gav dem et 10-tal, var Jens Werner, der valgte at give dem et 9-tal. Derfor var han ene mand om ikke at give topkarakter til parret.

Læs også

Ung bilist i kritisk tilstand efter voldsom ulykke