Simon chokeret over Gurli Gris-is i Aldi: For fræk til børn

Foto: Shutterstock.com

Det er ikke altid, at produkter til børn passer helt til målgruppen. Det måtte Simon Linney sande, da han købte en kasse Gurli Gris-is i Aldi. Billedet taler sit helt eget og tydelige sprog.

Det var en kunde i Aldi, der lige skulle have lidt til den søde tand, der endte med at få isen i den gale hals. Isen lignede nemlig slet ikke noget, der var målrettet de små Aldi-kunder.

I stedet mindede isen om noget, man skal besøge helt særlige hjemmesider på nettet for at få et kig på. I hvert fald ikke noget for børn.

Selvfølgelig kræver det en eller anden form for direkte forestillingsevne, før isen bliver fræk. Og spørgsmålet er jo nok, om et barn i målgruppen overhovedet ville se det, som Simon Linney og sandsynligvis du og jeg ser.

Det kan jo også være, at du bare ser en is med Gurli Gris og en nuttet arm eller en blomkål.

Kan du se noget frækt ved denne is? Foto: Simon Linney

Men hvis du først ser den store tingest midterst i isen og forestiller dig noget frækt, så kan du pludselig ikke se andet. Derefter kan det også godt blive for meget at slikke på isen, og pludselig ender du med at smide isen ud. Den skal i hvert fald ikke serveres for dine børn.

Billedet er taget af Simon Linney, der købte en kasse med Gurli Gris-is i Aldi for den nette sum af ca. 13 kroner. Til gengæld fik han seks is, der alle havde den særlige blanding af jordbær og fræk vanille. På en måde fik han meget mere, end havde egentlig havde betalt for.

Kan du se, hvad det ligner? Ville du give dit femårige en af disse is, efter du nu ikke kan se andet?

Læs også

Mor gør chokfund bag teenagedrengs seng

 

 

Dagens Gossip