Skal en dansker være den nye James Bond?

Der har været mange kendte skuespillere nævnt, som den kommende James Bond, men pludselig er et dansk navn med i puljen. Kan han blive den nye Bond?

Indenfor ganske få uger går optagelserne til den nye James Bond-film i luften. Filmen der har fået arbejdstitlen ’Shatterhand’ bliver den sidste med Daniel Craig i hovedrollen, og dermed skal der findes en ny skuespiller til den ikoniske rolle.

Hvem det bliver, er der kun gisninger op, men bookmakerne er ikke blege for at udbyde odds på, hvem der kan blive den nye 007. Flere navne er ganske oplagte, men det kommer som lidt af en overraskelse, at den kommende James Bond måske kan blive spillet af en dansker. Rygterne peger nemlig mod ingen ringere end Nicolai Coster-Waldau.

Danskeren der spiller Jamie Lannister i den populære Game of Thrones-serie er nemlig blandt favoritterne hos bookmakeren Unibet, hvor de blot giver odds 11.00 gange indsatsen igen, hvis det bliver Coster-Waldau, der i de kommende James Bond-film skal sige replikken ”Shaken, not stirred”

”Rollen som Jaime Lannister i 'GoT' har gjort Nicolai Coster-Waldau verdenskendt, og han har her vist nogle af de karakteregenskaber, som også James Bond-figuren besidder: charmerende, slagfærdig – og foruroligende. Så det er ikke kun af lokalpatriotiske årsager, at han er så højt på listen,” lyder det fra Unibets pressechef, Per Marxen ifølge B.T.

Mens Nicolai Coster-Waldau er en mulighed hos de danske bookmakere, så er han endnu ikke på listen hos de store engelske bookmakere, der ligeledes har odds på den nye James Bond.

Loki er den helt store favorit

Er man fan af Avengers og Thor-filmene fra Marvel, så vil man glæde sig over, at den store favorit til rollen i øjeblikket er Tom Hiddleston, der i de seneste år har spillet Loki.

I skrivende stund står han til odds 3.00 gange indsatsen igen hos William Hill, mens det også spekuleres i, at det kunne være en skuespiller fra DC-universet. Cillian Murphy, der er kendt som ’Scarecrow’ i The Dark Knight-trilogien står nemlig kun til 4.00 gange pengene igen, mens Richard Madden der senest er kendt fra serien Bodyguard giver samme odds igen.

Idris Elba har også været rygtet som den kommende 007, og hvis det bliver ham, vil han i den grad revolutionere hele genren. Det vil nemlig blive den første sorte James Bond.

Rami Malek har netop vundet en Oscar for sit portræt af Freddie Mercury i filmen Bohemian Rhapsody, men vil han kunne gøre det samme med 007? Hans seneste triumf har sænket hans odds væsentligt, og han står nu odds 9.00.

Rami Malek ville ligesom Idris Elba revolutionere James Bond, da han ville være den første James Bond med arabisk baggrund.

Hvem der bliver den kommende James Bond, bliver spændende at følge, men i første omgang skal James Bond 25 først i biografen, og det forventes den at komme i 2020.

Læs også

Rygterne svirrer: Skal han være den næste James Bond?

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip