Søger deltagere til forskningsprojekt: Tag gratis til NorthSide Festival og drik dig fuld

Foto: Shutterstock

Vil du gerne til NorthSide Festival? Men vil du ikke betale for billetten? Her er din løsning.

Der er rigtig mange danskere, der gerne vil bruge et par sommerdage på NorthSide Festival. Dog er det ikke alle, der ønsker at betale for billetten.

Læs også

Politiet søger vidner: Wolt-bud udsat for grov vold på McDonald's

Og det er da bestemt heller ikke billigt. Skal du have fingrene i en Partout-billet, koster det nemlig 2.295 kroner. Men der findes faktisk en måde, hvorpå du helt kan slippe for at betale for billetten.

En gruppe studerende fra Aarhus Universitet leder nemlig efter deltagere til et forskningsprojekt. Og som tak for din deltagelse får du betalt din billet til festivalen. Har du allerede en billet, kvitteres der i stedet med 500 skattepligtige kroner.

Formålet med dette forskningsprojekt, er at undersøge effekten af få dages intenst alkoholindtag samt hvilken indflydelse dette har udvikling af fedtlever.

"Vi søger deltagere til et videnskabeligt forskningsprojekt, der skal undersøge effekten af få dages intenst alkoholindtag (binge drinking) på udviklingen af fedtlever," lyder det i et Facebook-opslag.

Der er dog en række krav, du skal leve op til, hvis du vil være en del af projektet. Du kan nemlig kun komme i betragtning, hvis du er over 30 år. Ligeledes skal du have et gennemsnitligt alkoholforbrug, der overstiger 4 genstande/dag.

De studerende bag forskningsprojektet stiller også krav om, at du ikke har et BMI på over 30 kg/m2. Slutteligt er det også et krav, at du ikke har en kronisk sygdom, være gravid eller have indopererede metalgenstande.

I forbindelse med projektet skal du medvirke ved tre besøg, der hver har en varighed på to timer. De vil foregå på Aarhus Universitetshospital hhv. mandag den 30. maj eller onsdag den 1. juni. Herefter skal du også møde ind den 5. juni, hvilket er dagen efter festivalen samt en uge efter den 13. juni.

Du skal også være indstillet på, at undersøgelser involverer en MR-skanning, blodprøver, fæcesprøve, og måling af fedt/muskelmasse. Har du intet problem med dette, kan du ikke blot hjælpe en gruppe studerende, men også komme gratis til NorthSide Festival.

De studerende, der står bag projektet, mener, at deres projekt kan medføre, at man får en større forståelse for 'alkohols akutte effekt på leveren hos raske'.

Læs også

Forsøgte at gemme sig fra politiet: Højtlydt prut afslørede ham

"Vi mener, at vores videnskabelige undersøgelse kan få afgørende betydning for forståelsen af alkohols akutte effekt på leveren hos raske," skriver de.

 

Dagens Gossip