Sover du i denne stilling, så risikerer du, at din partner går fra dig

Foto: shutterstock

Jeres sovestilling viser, hvordan parforholdet har det.

Det kan være farligt at sove for lidt, og der er masser af holdninger til, hvor meget eller hvor lidt man skal sove. Men kan selve din sovestilling kan også gøre dig klogere på, hvordan dit parforhold fungerer?

Det afslører livsstilscoach og forfatter Olga Levancuka til mediet Mailonline.com.

Hun kommer fortæller, hvad de forskellige sovestillinger afslører om parforholdet, og derfor er det ifølge hende vigtigt at holde øje med partnerens sovevaner. Nogle sovestillinger endda afsløre, om din partner er lykkelig, fordi det underbevidste sind styrer, hvordan kroppen opfører sig, siger hun. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Skeen: 

Forholdet er præget af en høj grad af intimitet og nærhed. Stillingen viser, at en person i parforholdet er beskyttet af den anden, ligesom stillingen kan afsløre sensualitet. I er meget tæt forbundne med hinanden og I har et stort behov for tryghed. Typisk vil det være den største og den mest dominerende, der ligger bagerst i skeen.

Personen som ligger inderst, befinder sig i en sårbar position, og hvis vedkommende trækker sig væk, mens partneren blot følger efter, indikere det omvendt, at noget i forholdet ikke fungerer. Derfor er det en god ide at snakke med sin partner om, hvordan de har det med stillingen. 

Læs også

Det er ikke kun klynkeri: Mænd rammes hårdere af influenza end kvinder

Hvis du sover på din partners bryst: 

Forholdet vil typisk være præget af, at kvinden, som oftest ligger på mandens bryst, søger tryghed hos manden. Men hvis kvinden sover med hovedet på mandens bryst, mens hendes krop peger væk fra mandens, kan det vise, at hun ønsker at være mere uafhængig af ham, mener Olga Levancuka.  

Hvis I sover på maven: 

Hvis din partner sover på maven, tyder det på, at han eller hun er nervøs eller føler sig sårbar i forholdet. 

Søstjernen: 

Hvis du sover som en søstjerne og fylder det meste af sengen med begge arme og ben ud til siden, kan det indikere, at du er temmelig egoistisk i parforholdet. 

Hvis I sover ryg mod ryd op af hinanden:

Par der sover i denne position viser at de respekterer personligt plads, men de kan ikke lade være med at røre hinanden. 

Rasende DF'er beskylder 'klamme' tyskere for tyveri: 'De har stjålet vores opfindelse'

 

 

 

 

 

 

 

 

Berøring af fødder kan indikere, at partneren vil have mere seksuel opmærksomhed. 

 

 

 

 

Dagens Gossip