Stewardesses 'ulækre' afsløring om drikkevarer ombord på fly

Foto: TikTok

Ingen kender flyenes hemmeligheder bedre end kabinepersonalet. Nu fortæller en tidligere stewardesse, hvorfor du ikke bør drikke kaffe og te på flyet.

En stewardesse har i en video, der er udgivet på det sociale medie TikTok, delt de ting, du aldrig skal bede om eller købe på et fly. 

Læs også

Gangbang-politiker slår til igen

Kat Kamalani forklarede i sin video, at passagerer aldrig bør bede om noget, der kræver brug af varmt vand, herunder kaffe og te. Hun forklarede, at det var fordi tankene aldrig bliver renset - og også er placeret lige ved siden af toiletterne. 

"Årsagen er, at disse vandtanke aldrig bliver renset, og de er modbydelige," sagde hun i sin video på TikTok, som du kan se her.

"Snak med en stewardesse. Vi drikker sjældent te eller kaffe. Det kommer fra den samme vandtank, og når du drikker den kaffe og te, kommer det fra det varme vand, og det er absolut modbydeligt."

Foto: TikTok

Hun forklarede også, at man i stedet bør nøjes med at bede om ting i flasker, såsom flaskevand og læskedrikke. Hun nævnte også, hvordan forældre kan omgå dette problem, når de har brug for varmt vand til at lave babygrød e.l., eller har brug for at rense deres børns flasker under en flyvetur. 

Hun sagde, at de skulle bede om en kop varmt vand og en flaske vand. Derefter skal de hælde det rene, vand fra flasken i barnets flaske og derefter placere barnets flaske nede i koppen med varmt vand, så vandet varmes op udefra. 

Videoen er blevet set mere end 165.000 gange, og mange seere har tilføjet kommentarer, hvor de giver udtryk for deres afsky ved, at vandtankene ikke bliver renset. 

"I burde rense dem. Seriøst, det er ulækkert," skrev en person blandt andet. 

Andre påpegede, at personalet ikke har tid til at rense vandtankene i løbet af deres arbejdsdag, da det kan være nødvendigt at skille dem ad, hvis de skal renses.

Foto: TikTok

En anden stewardesse påpeger dog, at Kamalanis påstande ikke er noget, der gør sig gældende for alle flyselskaber. 

"Dette gælder ikke for alle flyselskaber," skrev vedkommende. "I vores flyselskab kan jeg skrive under på, at de virkelig renser dem." 

"Jeg har været stewardesse i 18 år. Det varme vand er fint," skrev en anden, om end vedkommende indrømmede, at de aldrig drak det koldt. 

En anden stewardesse har desuden tidligere advaret passagererne mod at bruge tæpper, dyner og puder udleveret af flyselskaberne.

Læs også

Fie Laursen: Allah har hjulpet mig med at være en god datter

Den tidligere stewardesse Jamila Hardwick udtalte følgende om dynerne: "De bliver vasket, men vi er ikke sikre på, hvor godt de bliver vasket," mens hun om puderne sagde: "De tager betrækket af og vasket det, men puden indeni er stadig snavset." 

 

Dagens Gossip