Stine fra 'Landmand Søger Kærlighed' afslører: Det drømmer vi om

Stine & Niels fra 'Landmand søger kærlighed' ved Reality Awards 2021 på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Stine fra 'Landmand søger Kærlighed' fortæller hvad parret drømmer om.

For blot ét år siden, var Stine og Niels stadig ukendte ansigter i Danmark. 

Sådan er det bestemt ikke længere. Mange danskere fulgte med, da de to mødte hinanden i programmet Landmand søger kærlighed på TV 2 - og da kærligheden blomstrede mellem dem.

Læs også

Shannon køber ‘uskyldigt’ nattøj på nettet - overser fræk detalje

Siden er der - på kort tid - sket rigtig meget for det populære par. Først flyttede Niels ind hos Stine i Aars, hvorefter de sammen rykkede teltpælene op og flyttede til Brørup. Her kom de tættere på Niels' familie og Stine er kommet ind på læreruddannelse - noget der i mange år har været en stor drøm for hende.

I Brørup er de flyttet i et hus, som har en stor flot "gammel" have, hvor der desuden også er god plads til parrets dyr - herunder både heste og høns. 

På sin Instagram - hvor Stine nu har lidt over 24.000 følgere - deler hun renoveringsprojektet, som både involverer hus og have. I den forbindelse deler hun nu også sine tanker for fremtiden i huset.

Håber på at blive 

"I går kunne man i story se en lille garden tour i den fantastiske gamle have, der hører til ejendommen. Vi kalder vores lille sted her for Egely, fordi hele ejendommen er omgivet af store flotte egetræer," fortæller hun om det navn, de har givet deres fine hjem og fortsætter:

"Vi bor til leje på Egely, men fordi det er Niels' forældre der ejer det, har vi selv været inde over renoveringen og er det stadig, da vi selvfølgelig drømmer om at blive boende her i lang tid fremover." 

Sådan skriver Stine til et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun deler et billede af huset set ude fra.

 

Den garden tour (rundvisning i haven, red.) som hun omtaler, kan findes under højdepunktet Egely, hvor hun har gemt en masse klip fra parrets renovering af hjemmet.

Selvom Stine og Niels ikke har været kendte ansigter længe, så vandt de forleden prisen "Årets bedste par" til Reality Awards. Noget som de begge var meget overraskede over. Det deler Stine også på sin Instagram, hvor hun også beskriver, at hverken hende eller Niels ser sig selv som kendte og derfor godt kan blive overvældet af mødet med pressen.

Læs også

Roberts datter var hysterisk i supermarked: 20 minutter senere bankede politiet på Roberts dør

 

 

Dagens Gossip