Stopper i Løvens Hule: DR præsenterer to nye løvinder

Foto: DR Presse

Både Mia Wagner og Jan Lehrmann er færdig i Løvens Hule. De bliver nu erstattet af to løvinder. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Når Løvens Hule åbner for en ny sæson i starten af 2023, bliver det med to nye løvinder ombord.

Både Jan Lehrmann og Mia Wagner har valgt at stoppe efter sidste sæson, og med et farvel fra de to garvede løver, har DR været på udkig efter masser af investeringserfaring og -kapacitet til hulen fra det danske erhvervsliv.

Læs også

Lina Rafn på badehotel med bandet: ‘Lufter’ brysterne

"Med Jan Lehrmann og Mia Wagners farvel har vi været ude at finde nye kræfter til Løvens Hule. Øverst på vores ønskeliste har været nogle stærke kandidater med investorerfaring, techkundskaber og fokus på diversitet, og her har vi fundet et stærkt match hos Anne Stampe og Louise Herping," siger Anna Askov, redaktør hos DR.

De nye løvinder har allerede haft deres første arbejdsdag sammen med Christian Arnstedt, Jacob Risgaard og Jesper Buch, da DR lige nu filmer den nye sæson.

Det bliver en spændende sæson med mange og – i nogle tilfælde overraskende – investeringer fra de fem løvers hånd, hvor de to nye løvinder udfordrer de garvede løver og skaber nye, spændende samarbejder.

Herunder beskriver DR de to nye løvinder

Louise Herping bringer tech-erfaring ind i Løvens hule med sin baggrund som bl.a. medstifter af CLIO, som er landets største platform med digitale læringsmidler til folkeskolen. CLIO blev solgt til Bonnier i 2018. Louise Herping har siden investeret i flere tech-virksomheder, men bruger også tid på bestyrelsesarbejde og mentoring.

Anne Stampe har en baggrund som driftsdirektør i Freeway, inden hun i 2020 stiftede virksomheden Nordic Female Founders sammen med Mia Wagner, hvor de bl.a. investerer i øget diversitet i dansk iværksætteri. Igennem virksomheden har Anne Stampe andele i mere end 10 virksomheder, der opererer både i Danmark og udlandet.

Læs også

Julen står for døren: DMI afslører, at vinteren er på vej - og måske endda med et vinterligt indslag

 

.

Dagens Gossip