Store konsekvenser for X Factor-finalen

Foto: Aldo Navoni / Ritzau Scanpix

Flere og flere events bliver aflyst i disse dage, og for at det ikke også sker for finalen i X Factor, har man valgt at flytte finalen væk fra Jylland.

Det var en noget bizar oplevelse for både deltagerne og tv-seerne, da der blev sendt X Factor i fredags. Det var nemlig helt uden et publikum.

I løbet af fredagen havde Danmarks statsminister nemlig opfordret eventarrangører til, at alle events med mere end 1.000 deltagere burde blive aflyst, og selvom X Factor havde mindre end dette, så valgte man alligevel at afholde fredagens program uden publikummer.

Læs også

Wow: Så billig bliver benzinen

På fredag er der heldigvis styr på det, og derfor vil der igen være publikummer, når Sofie Linde går på scenen og præsenterer både deltagere og dommere.

Coronavirussen er dog ikke færdig med at drille det populære underholdningsprogram. Programdirektør Lotte Lindegaard fra Tv2 fortæller nemlig i en pressemeddelelse, at man vælger at rykke den store X Factor-finale.

“Vi er i fuld gang med at lægge helt nye planer for årets finalebrag, der bliver et både flot og spektakulært show,” fortæller hun i pressemeddelelsen.

Afholdes nu i Brøndby

Konsekvensen bliver, at X Factor-finalen der skulle være afholdt den 3. april i Forum Horsens for 1.000 publikummer, nu bliver rykket til X Factor-studiet i Brøndby. Dermed vil der ‘kun’ være plads til et publikum på 500 personer.

Lotte Lindegaard fortæller, at finalen fortsat vil blive afholdt den 3. april, og at de personer der har købt billetter til programmet, vil blive kontaktet af TicketMaster og få refunderet deres penge.

Der resterer seks deltagere i dette års udgave af X Factor, og dermed er der kun tre programmer tilbage, før vi når til finalen. De resterende deltagere er, Alma Agger, Emil Wismann, Mathilde Caffey, Ilona, Magnus og Aksel & Smokey Eyes.

Læs også

Tilfreds med din årsopgørelse? Sådan kan du få endnu flere penge tilbage fra Skat

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip