Storfavoritter til at forlade Vild med Dans i aften

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Selvom det ofte er uforudsigeligt, hvem der ryger ud af Vild med Dans, så er der i aften alligevel en ret stor favorit til at forlade programmet.

Det kom mildest talt bag på Danske Spils eksperter, da radioværten Nicholas Kawamura som den første blev stemt ud af årets Vild med dans sidste fredag.

I det hele taget er det ikke helt gået, som eksperterne troede, men Danske Spils oddssættere mener alligevel, at de i denne uge rammer plet med deres forudsigelser - selv om det umiddelbart igen ser ud til at være svært at spå om resultatet af TV2’s danseprogram.

Læs også

Prins William med trist afsløring

”Vi har måtte vende og dreje det og selvfølgelig også respektere seernes stemmer og de kvalificerede dommeres vurderinger. Og med alt det i mente, så mener vi, at Andrea Lykke er ’favorit’ til at blive den næste, der må forlade programmet. I sidste uge landede Andrea midt i feltet rent dommerstemme-mæssigt, og da det også virker til, at den brede befolkning helst stemmer på andre dansere, så er hun nødt til at være vores favorit til at blive stemt ud i denne uge,” siger oddssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen.

Historisk tæt
Han advarer dog om, at det er meget svært at forudse resultatet, fordi feltet simpelthen er historisk tæt i år.

”Vores forhåndsfavorit kom i omdans allerede i andet program! Og det var også en stor overraskelse for os, da Nicholas Kawamura slukøret måtte forlade konkurrencen, efter at han i første program havde gjort en rigtig flot figur. Vores næststørste favorit til at vinde fra start var Heidi Frederikke, men hun fik klart lavest karakterer af dommerne. Så vi er virkelig slået tilbage til start her, og det vidner om, at det er ekstremt svært at sætte odds på Vild med dans,” siger han.

”Jeg har efterhånden lavet Vild med dans i mange år, og jeg kan ikke huske et felt, hvor det har været SÅ svært at forudsige taberne og samtidig SÅ svært at vurdere en favorit. Derfor ligger vores odds meget, meget tæt. Det er jo nærmest som at skulle slå med en terning at skulle udlægge sandsynlighederne til næste udstemning,” siger Mathias Reimer Larsen.

De ryger ud i aften

Tager man et kig på oddsene hos Danske Spil, så er der dog en deltager, der er storfavorit til at forlade programmet i aften. Andrea Lykke og hendes partner, Eugen Miu, giver nemlig kun indsatsen 2.00 gange igen, hvis de stemmes ud i aften. Lige efter dem er komikeren Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen favoritter til at forlade konkurrencen til 4.50 gange indsatsen igen.

Læs også

Ny lov vedtaget: Gælder de næste to år

 

 

Dagens Gossip