'Stormester' vender tilbage: Første deltager afsløret

Foto: Mark Le Fevré/Facebook

Optagelserne til en ny sæson af 'Stormester' er allerede i gang, og nu løftes sløret for den første deltager.

Det er ikke lang tid siden, at femte sæson af det populære program løb over skærmen på TV 2.

Læs også

Sangerinde tissede fan i ansigtet: Nu risikerer hun fængsel

Alligevel er Lasse Rimmer og hans assistent Mark le Fevre allerede i fuld gang med at optage en ny sæson af 'Stormester'.

Sæson nr. 6 får premiere næste år, og optagelserne hertil er - som nævnt - allerede rigtig godt i gang.

Det blev afsløret mandag, at det populære program vil vende tilbage med endnu en sæson. Og tirsdag er den første deltager blevet afsløret. Det sker på den officielle Instagram-profil for programmet.

Her er det blevet afsløret, at komiker Simon Jul bliver en af deltagerne i den sjette sæson af 'Stormester'.

Foto: Instagram

Simon Jul er blandt andet kendt for sine roller i 'Banjos Likørstue' og 'Torsdag i 2'eren'. Hertil var han også en del af TV 2 Zulu-serien 'Mørk og jul'.

Nu er han igen klar til at deltage i et tv-program, og denne gang har han valgt at takke ja til at være en af deltagerne i 'Stormester'.

Foto: Instagram

Selvom optagelserne til den nye sæson allerede er skudt i gang, er der ikke blevet offentliggjort en konkret dato for, hvornår den sjette sæson får premiere. Hidtil er det kun blevet kommunikeret ud, at sæsonen vil blive sendt næste år.

Læs også

Hurtig beslutning var guld værd for østjysk mand

I den femte sæson af 'Stormester', der fik premiere tilbage i september, bestod deltagerlisten af komikerne Linda P, Jonas Mogensen og Simon Talbot samt musikeren Tobias Rahim og skuespiller Sofie Kaufmanas.