'Svævende' hundehoved sætter internettet i kog: Hvad sker der lige her?

Skrevet af Henrik R

57 uger siden

|

25/04/2023
Foto: Reddit
Foto: Reddit
En fuldstændig bedårende 'halshugget' hund er gået viralt på de sociale medier. Kan du se, hvordan det hænger sammen?

Dagens topnyheder

Selvom det ikke lyder særlig bedårende, så må jeg hellere starte med at skrive, at der ikke er nogen billeder af halshuggede hunde i den her artikel. 

Der er derimod et billede, som er gået viralt på blandt andet Reddit, fordi det ligner, at hunden på billedets hoved svæver, eller er "halshugget," som hundens ejer selv beskriver det.

Hunden på billedet er en to år gammel blanding mellem en Husky og en Golden Retriever og har det helt vanvittige navn; Bleuregard Q. Kazoo.

Hundens ejer hedder ifølge Ladbible Nathan Sievers og er fra Baltimore i det østlige USA, og det er også ham, som har delt den optiske illusion på det sociale medie Reddit. 

Vinklerne på billedet gør, at man kun kan se hundens hoved og som Nathan selv skriver, så ligner det, at "hunden er blevet halshugget."

Se billedet herunder:

Foto: Reddit

Billedet er blevet set af mange brugere på Reddit, og flere af dem er så forbløffede over synsbedraget, at de er bange for, at hunden faktisk har mistet sit hoved. 

"Jeg har brug for et billede mere af ham [...]," har en således skrevet, hvilket førte Nathan til at dele nedenstående billede af sin elskede hund, som tydeligvis ikke har mistet hovedet:

Foto: Reddit

Nathan har siden forklaret, at billede med det 'svævende' hundehoved kom til verden, da han var på besøg på sin vens bryggeri.

Her lå Bleuregard Q. Kazoo. på en rampe, som gik nedad, og hvilede sit hoved på kanten, hvilket førte til den optiske illusion.