Svimlende beløb: Så mange penge har Geggo brugt på sugerør

Skrevet af Kamille Isaksen

10 uger siden

|

18/03/2024
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Den dag i dag ville Geggo ikke have brugt så mange penge på sugerør.

Dagens topnyheder

Nogle af os kender det, man tænker tilbage på en vare, man har købt, og får følelsen af, at så mange penge skulle man vidst ikke have kastet efter den. 

Dette er noget som realitystjernen Stephanie 'Geggo' Salvarli vidst roligt kan nikke genkendende til. Sammen med sin mand Cengiz har hun åbnet op om deres tidligere forbrugsvaner i deres podcast 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt'. 

Parret diskuterer ærligt, hvordan deres holdning til penge og forbrug har udviklet sig gennem årene, især efter at have oplevet en periode med betydelige indtægter fra deres tv-serie.

I podcasten indrømmer Geggo og Cengiz, at de tidligere har foretaget mange "dumme" køb, drevet af et ønske om at eje dyre mærkevarer. Geggo reflekterer over sin opvækst og de økonomiske udfordringer, hun oplevede, hvilket påvirkede hendes syn på penge og materialisme. "Jeg kommer fra en familie, hvor vi den ene dag var ude og skrabe mønter sammen til, hvad vi kunne få at spise i morgen, og så dagen efter havde vi til, at vi kunne gå i Amagercentret og købe, hvad vi ville. Jeg flyttede hjemmefra, da jeg var 15 og skulle klare mig selv. Jeg tror, man har et andet syn på penge, hvis man er vokset op med dem.," siger Geggo og forklarer, at det tog tid for hende at finde en balance og forstå værdien af penge ud over de materielle goder.

Det skriver HER&NU

Et af de køb, som Geggo særligt fortryder, er et sæt sugerør fra Louis Vuitton til 7.000 kroner. Hun beskriver købet som "det dummeste" og udtrykker sin forlegenhed over beslutningen. "Jeg er et flovt menneske," siger hun og indrømmer, at hun aldrig har brugt sugerørene, da hun finder det pinligt. Denne erkendelse har ført til en ændring i, hvordan hun og Cengiz nu vælger at bruge deres penge, med en større vægt på varige investeringer frem for flygtige luksusgoder.

Geggo og Cengiz' rejse fra overforbrug til en mere ansvarlig økonomisk tilgang er ikke kun personlig vækst, men også en lærestreg de ønsker at give videre til deres børn. De understreger vigtigheden af at lære deres børn, at man ikke kan få alt, og at værdien af penge ikke kun ligger i de materielle ting, de kan købe.

Geggo deler endda åbent, at hun havde overvejet at sælge sugerørene men bare måtte erkende, at der nok ikke var nogen, der var lige så ivrige som hende på at bruge 7.000 kroner på sugerør.