Tag et kig på 32. minut i 'Pretty Women' og du vil opdage en af de største fejl i filmhistorien

Skrevet af Emil Martesen

6 uger siden

|

14/04/2024
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Du vil opdage en af de største fejl i filmhistorien.

Dagens topnyheder

'Pretty Women' har fået en høj stjerne hos mange filmelskere verden over.

Men selvom mange betragter den som en nærmest perfekt film, er der i det 32. minut en scene, der strider imod enhver form for logik.

Filmen, der har Richard Gere og Julia Roberts i hovedrollerne, fortæller historien om Edward Lewis, som er en charmerende forretningsmand, og Vivian Ward, der er prostitueret.

Deres forhold udvikler sig i løbet af filmen, og deres forskelligheder fører til adskillige misforståelser og sjove øjeblikke.

Trods sin succes, så er 'Pretty Woman'-filmen altså ikke perfekt, og en særlig fejl bliver nu omtalt af flere medier rundt omkring i verden, herunder Fotogramas.

Den pågældende scene, hvor Edward og Vivian nyder deres morgenmad sammen på et hotel, indeholder en bemærkelsesværdig fejl.

Vivian sidder i scenen med en croissant mellem hænderne, men blot øjeblikke senere har croissanten på uforklarlig vis forvandlet sig til en pandekage.

Men det stopper faktisk ikke der.

Vivian tager i den første scene med pandekagen sin anden bid af den, og i scenen efter er der kun taget én bid. Det er også ret tydeligt at se, at der er blevet brugt en anden pandekage til de optagelser.

Selvom disse ret store fejl er blevet begået, så er filmen stadig et mesterværk, som fortsætter med at blive vist på tv og prioriteret i de danske stuer.

I videoen herunder kan du se de store fejl.