Tid til at flytte: 25 skøre indretningsdesigns, der får dig til at ryste på hovedet

Foto: boredpanda

Indretning er en smagssag, men alligevel er der eksempler på indretningsdesigns, der er gået helt galt. Her er der flere eksempler, der får dig til at ryste på hovedet.

 

Godt indretningsdesign handler om at finde den delikate, men rette balance mellem form og funktion.

Læs også

Amalie Dollerup kan slet ikke vente: Kommer med Badehotellet-afsløring

Selvom meget afhænger af dine egne præferencer, er det en god tommelfingerregel at holde din indretning enkel, så den er let, praktisk og æstetisk. 

Men nogle mennesker vælger at smide regelbogen i skraldespanden, når de skal indrette deres bolig. I stedet sætter de kreativiteten i frigear, og indretter derudaf. 

Som følge af dette, er der mange, der ender med nogle skøre indretningsdesigns. Det vil sige, at der er adskillige eksempler på sjove indretningsdesigns, som du kan more dig over – i hvert fald så længe, at de ikke er i dit eget hjemme. 

Herunder følger der hele 25 skøre indretningsdesigns, der får dig til at ryste på hovedet. Dem kan du passende tage et kig på, hvis du har brug for et lille grin.

 

 

 

 

Som ses på billederne herover, er flere af løsningerne ganske kreative. Det ændrer dog ikke på, at de ikke er kønne. Derfor er det heller ikke just noget, du rådes til at gøre kunsten efter hjemme hos dig selv. 

I stedet bør du nøjes med blot at more dig over, at der er andre, der mener, at det er løsninger, der har været praktiske og kønne. 

 

 

 

 

 

 

Det siges, at der ikke er noget, der er forkert, når der er tale om indretning og design. Det hele handler om egne præferencer samt personlig stil og smag. 

Som det tydeligt ses på billederne, er der tydelig forskel på, hvad folk synes er pænt og nydeligt, når det kommer til indretning. Det ville dog være synd at sige, at der er nogen af de ovenstående indretningsdesign, der er videre kønne - det er du sikkert heller ikke uenig i?

 

 

 

 

 

 

Hvis du selv står over for at skulle indrette en ny bolig, som du netop er flyttet ind i, er det næppe disse billeder, du skal lade dig inspirere af. 

Ikke blot fordi, at det ikke just er kønne indretningsdesign, der er tale om, men også som følge af, at der faktisk er flere af dem, der er direkte farlige.

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip