Tidligere 'Vild med dans'-deltager afslører fantastisk nyhed: Har fået en søn

19/10/2023 19:58

Nicolai Busekist

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den tidligere 'Vild med dans'-deltager har kæmpet for at blive gravid, men nu har hun endelig født sin søn.

Mest læste i dag

Michelle Kristensen, der i 2021 deltog i TV 2-hittet 'Vild med dans', har kæmpet for at blive mor. Og nu er det endelig sket. Hun og hendes forlovede, Pernille Wass, er blevet forældre til sønnen Viggo.

Det har været en flerårig kamp for parret, som længe har ønsket sig et fælles barn. Denne drøm er nu gået i opfyldelse, da de har fået deres søn i armene.

I et opslag på det sociale medie Instagram afslører Michelle Kristensen, at hun har født en søn, der har fået navn Viggo. Derfor kan Pernille Wass' søn glæde sig over at have fået en lillebror, skriver Ritzau.

"Så landede han med fuld blæs og kraft i går aftes med de bedste folk omkring os fra Riget. Pernille var den vildeste støtte, og Signe-jordemoder kom dalende ned fra himlen som en ægte engel," skriver Michelle Kristensen i sit opslag.

Den kendte kost- og træningsformidler har længe været meget åben omkring sin kamp for at få et barn. Tilbage i 2021 var hun også gravid med sit første barn, men desværre gik fostret til grunde.

Da hun senere blev gravid igen, viste undersøgelser, at fosteret havde en kromosomfejl. Derfor beslutte hun og Pernille Wass at få en abort, selvom parret havde kæmpet for at blive gravide.

Tilbage i foråret kunne Michelle Kristensen endelig afsløre, at hun var blevet gravid igen. Hun afslørede dengang, at hun var rigtig glad for at være blevet gravid igen, men var også bekymret.

Heldigvis er det hele gået, som det skulle, og den lille dreng er nu endelig kommet til verden.

Michelle Kristensen og Pernille Wass stod officielt frem som kærester i foråret 2020. Dengang afslørede de også, at de havde mødt hinanden til en julefrokost på Politikens Forlag, som Michelle Kristensen har udgivet flere af sine bøger hos.