Tømmermandsramte Mark forsøgte at pjække fra arbejde: Nu griner nettet af chefens svar

Foto: Privat

En ung fyr mente, at han havde for mange tømmermænd til at tage på arbejde. Han havde dog bare glemt en enkelt lille detalje.

Da skotske Mark McLelland drog i byen, fik den i den grad så skottehuen passede.

Den 20-årige anlægsgartner havde i hvert fald festet så vildt den lørdag, at han stadig havde dræbende tømmermænd mandag morgen. Det skriver Someecards.com.

Og det var noget rod, for Mark McLelland skulle på arbejde.

Den dunkende hovedpine endte dog med at drive skotten derud, hvor andre også har været før ham: Han måtte forsøge at lyve sig syg.

Foto: Mark McLelland

Derfor sendte Mark McLelland en sms til sin chef, Greig, hvori han skrev, at maven voldte ham besvær. En klassiker.

"Greig, er det okay, hvis jeg tager en fridag? Jeg har tynd mave, stod der i sms'en."

Normalt er der ikke meget, en chef kan stille op overfor sådan en sygdomspåstand, men Mark McLelland havde dog glemt at tage højde for en enkelt lille detalje. Han skulle nemlig slet ikke på arbejde, da det kun var søndag!

Den tømmermandsramte skotte havde nemlig været så bagstiv, at han havde glemt, hvilken dag det var.

Derfor var det også let for hans chef at gennemskue løgnen. Heldigvis havde chefen dog humor, og derfor sendte han en sms retur, hvori der stod:

"1: Du bliver nødt til at komme på en bedre undskyldning end ’tynd mave’. Det er den dårligste undskyldning. 2: Det er søndag, dit store fjols!"

Foto: Mark McLelland/Twitter

"Jeg vågnede op og troede, at det var mandag, og jeg kunne slet ikke komme ud af sengen. Derfor var dårlig mave det første, jeg kom i tanke om  (som undskyldning, red.)," har Mark McLelland senere forklaret.

"Jeg forventede ikke det svar, men heldigvis kommer vi godt ud af det med hinanden, så vi kunne begge grine af det, lyder det fra den halvflove skotte, der dermed fik lov at beholde sit job på trods af den dårlige søforklaring."

Læs også

Ung kvinde fotograferer sin stramme kjole - nu griner hele nettet af hendes billede

 

 

Dagens Gossip