Topløs Katherine Diez smider BH’en

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Katherine Diez anmelder bøger. Zetland anmelder hende.

Måske kender du hende, eller måske gør du ikke. 

Men uanset hvad, så har kulturskribenten, debattøren og anmelderen gjort god figur hos Politiken, Berlingske og magasinet ELLE. Og så er hun det, man kan kalde for en Instagram-personlighed. 

I seks år har Katherine Diez, der privat danner par med tv-kokken Adam Price, fortalt om og delt smukke billeder af sig selv på det populære medie. Og nu gør hun det igen. 

Denne gang er hun dog ‘klædt af’. Til billedet, hvor hun står topløs foran en rød baggrund, påpeger 33-årige Katherine Diez, at der gik lidt tid, før hun følte sig ‘klar’ til at blive klædt af, og interviewet af det digitale medie til portrættet/anmeldelsen: 

"Da @mariecarsten fra @zetland.dk spurgte mig, om jeg ville lade hende skrive et anderledes portræt, hvor hun samtidig anmeldte mig – som et slags metalag til min anmeldergerning – bad jeg hende i første omgang om at “vende tilbage senere”. For jeg havde det ikke godt. Og slet ikke godt nok til at lade en – omend utrolig empatisk, som jeg i forvejen vidste, hun var – journalist klæde mig af til skindet”. 

Og det gjorde hun så, for nu er portrættet/anmeldelsen af denne smukke Instagram-personlighed nemlig ude. 

Du kan se den smukke Katherine Diez topløs ved at trykke her

"Hun vendte tilbage, jeg følte mig stadig meget sårbar, men også klar, og nu er portrættet/anmeldelsen ude. Jeg både lo lidt og græd lidt, da hun sendte mig den til gennemlæsning," skriver hun til opslaget og tilføjer: 

"De mange timers interview er blevet forvandlet til en essentiel kerne af det, jeg ønskede mig: et lille stykke frihed. Frihed fra fortiden. Frihed fra fordommene. En fortælling til påmindelse om, at vi alle sammen er uendeligt komplicerede mennesker med uendeligt komplicerede følelser og sandheder, der ikke må reduceres til et snævert offentligt billede. Jeg klæder mig gerne af for Marie igen. Det var befriende”. 

Du kan læse anmeldelsen på Zetland.dk via dette link.

Læs også

Philine Roepstorff gør det igen: ‘Lufter’ brysterne foran spejlet

 

 

Dagens Gossip