Topløs Alva Madsen smider tøjet

Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix

Alva Madsen, der er tv-kendis, er ligeså kendt for at elske varmen, da hun dermed kan få slikket sol. Nu har hun valgt at vise sig frem, hvor man vidst godt kan sige, at hun er iført minimale mængder stof.

I Danmark er det ikke ofte, man oplever, at man kan ligge og slikke sol, hvorfor mange bliver tiltrukket af udlandet, så man kan komme ned i varmen og få farven, som mange ønsker. 

Det gælder også Alva Madsen, som endnu en gang er blevet trukket af varmen, som derfor valgte at rejse til Sydfrankrig og holde ferie.

Læs også

Politiker med besked til danskerne: I bliver brugt som simple ludobrikker

Danskeren nyder mere specifikt det gode vejr i Cannes, hvor hun har alt, hvad hjerte begærer, til rådighed. 

Alva Madsen bruger derfor det mest af dagen i afslapningens tegn, hvor hun får slikket masser af sol. Men det er naturligvis ikke muligt at slikke sol senere om aftenen, hvorfor det i stedet bliver byttet ud med kolde drinks og vandpibe.

Hun har taget sine følgere med på rejsen, da hun på Insagram deler billeder, hvor hun deler ud af godterne. 

Der er blandt andet blevet delt et billede, der viser Alva Madsen iført intet andet end en lille bikiniunderdel, hvorfor den populære kendis viser sin veldrejede krop frem:

Danskerne rejser umiddelbart afsted for solbadning og lækker mad, men Alva er ligeså ude at feste, hvilket man også kan se. Hun er dog ikke taget alene til fest, da hun har taget sin lillesøster, Emma Mathilde, under armen.

Det var ligeså Emma Mathilde, hun havde taget med til Dubai, hvorfor. de var blandt den gruppe mennesker, der havnede i en shitstorm. De havde alle valgt at ignorere de daværende rejsevejledninger, hvorfor mange mennesker kritiserede dem for, ikke at udvise samfundssind. 

Alva Madsen har mange lært at kende, da de tændte for DR-serien "Fars Pige", hvor man selvsigende fulgte hende og hendes far.

Læs også

Johannes Møllehave er død