TV 2-par har taget stor beslutning: Det er med blandede følelser

Skrevet af Nicolai Busekist

6 uger siden

|

13/04/2024
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Parret, der er blevet kendt for deres deltagelse i det kendte TV 2-program 'Først til verdens ende', har truffet en stor beslutning.

Dagens topnyheder

Alt har en ende. Det har TV 2-parret Stephanie Schwartzbach og Nicolaj Halberg været nødt til at se i øjnene.

Parret blev kendt, da de tilbage i 2020 deltog i det populære TV 2-program 'Først til verdens ende'. Det havde de stor succes med, da de var det første par, der nåede frem til den sidste destination.

Det betyder ikke kun, at de fik glæde af en masse oplevelser undervejs på den lange rejse. De kunne også tage den store præmie på intet mindre end 250.000 danske kroner med hjem til Danmark.

Nu viser det sig, at parret er klar til at tage næste skridt på deres rejse. Dermed har de også besluttet sig for at lukke et kapitel i deres liv. Det betyder ikke, at TV 2-parret går hver til sit. Derimod betyder det, at de har besluttet at sætte deres hus til salg.

Hvis du leder efter et hus i Hillerød, har du derfor nu mulighed for at købe Stephanie Schwartzbach og Nicolaj Halbergs nuværende hjem. Det afslører førstnævnte i et opslag på det sociale medie Instagram.

Her skriver hun også, at det ikke er med helt god vilje, at de har besluttet at sælge huset. Derimod er det 'med blandede følelser', da de er glade for deres nuværende bolig. Der er dog en helt særlig årsag til, at de alligevel har sat det til salg.

"Vi har sat vores skønne hjem til salg. En stor beslutning med mange blandede følelser, men vi har simpelthen forelsket os i en anden bolig, som vi håber kan blive vores nye drømmehjem," skriver hun i opslaget.

'Først til verdens ende'-stjernen afslører også, at deres drømmehus også er placeret i Hillerød. Derfor kommer den lille familie ikke til at flytte langt væk fra deres vante omgivelser.

Siden parret vendte hjem fra deres rejse tilbage i 2019, er der sket meget for TV 2-parret. Blandt andet blev de gift med hinanden i maj 2021. Ikke nok med det, så har de også budt deres to børn, datteren Agnes og sønnen Ruben, velkommen til verden.