TV 2-stjerne med stor nyhed: Afslører spontant bryllup

Skrevet af Kamille Isaksen

06/02/2024
Foto: Andre Blinkilde / TV 2
Foto: Andre Blinkilde / TV 2
De to turtelduer har nu sagt til hinanden.

Mest læste i dag

En lørdag, der skulle have været starten på en romantisk rejse til Porto for debattør og 'Shaolin'-stjernen Geeti Amiri og hendes udkårne, Jonas, tog pludselig en uventet drejning. 

I stedet for at sidde på et fly klokken 12, stod parret nemlig på Københavns Rådhus og gav hinanden deres ja'er i et spontant bryllup, orkestreret af en giftefoged, der talte om ægteskabets dybder og forpligtelser. 

Geeti Amiri delte nyheden om det overraskende bryllup på Instagram.

I dette opslag reflekterede hun åbent over sin tidligere tvivl om kærligheden og beskrev sit ja som det mest velovervejede, hun nogensinde har givet. "Kærlighed er kontroltab, der gør mit ængstelige hjerte utroligt bange," skrev Geeti Amiri, understregende den betydning, dette skridt har for hende.

Det spontane bryllup viste sig at være en langt bedre beslutning end den oprindeligt planlagte tur til Portugal. Hun beskriver, hvordan denne intime ceremoni har givet dem mere end smukke minder kunne have gjort; det har givet dem en ny start som ægtepar, klar til at booke deres næste rejse som nygifte, denne gang med hinandens efternavne.

Nedenfor kan du se hendes opslag, hvor hun hylder kærligheden.