Tv-stjerne blev så glad, at han slog sin kat ihjel ved et uheld

Foto: Shutterstock.com

Det var noget af en bizar dage for John Watkins, da han blev optaget på sin drømmeskole, og derefter endte med at slå sin egen kat ihjel. Nu fortæller han historien til The Mirror.

Hvis du er til tv-serier, så er der stor sandsynlighed for, at du har stiftet bekendtskab med Jason Watkins.

Den britiske tv-stjerne der er bedst kendt for sin rolle som Harold Wilson i tv-serien The Crown, afslører dog et noget bizar historie i et interview med det britiske medie The Mirror.

Læs også

Kvinde overlevede fald på 1.5 km - Ingen af hendes faldskærme foldede sig ud

Her fortæller han nemlig, at han endte med at tage livet af sin egen kat i en glædesrus over, at han var blevet accepteret på den prestigefyldte skuespillerskole, Royal Academy of Dramatic Art.

Det lyder dog som en af de historie, men har virkelig svært ved at tro på, men intet desto mindre, så er den sand.

Skuespilleren havde netop fået besked på, at han var blevet optaget på den prestigefyldte skuespillerskole, og da han foretog et glædeshop, landede han på sin kat, og det fik desværre en dødelig udgang.

“I perioden hvor jeg fik mit optagelsesbrev fra Royal Academy of Dramatic Art, spillede jeg en hel del fodbold, så jeg hoppede højt op i luften i glæde, og landede på min kat og dræbte den,” fortæller Jason Watkins til The Mirror.

Foto: Shutterstock.com

Den mest fantastiske og samtidig værste dag

Det blev en meget bizar dag for skuespilleren, der både kunne fejre den mest fantastiske dag i sit liv, men også den værste.

I fortællingen til The Mirror fortæller skuespilleren hvordan, at folk reagerer vidt forskelligt på den tragiske historie. Nogle mennesker vælger at grine af det, mens andre bliver forfærdede.

“Jeg er ked af det. Jeg ved godt, at det er dystert, og nogle gange griner folk, mens de andre gange er chokerede,” fortæller han.

Jason Watkins fortæller, at han samme dag valgt at begrave sin kat i haven, og han beskriver det som den mest fantastiske dag i sit liv, da han fik beskeden om, at han var blevet optaget på sit drømmestudie, men samtidig var det også den værste, da han slog sin elskede kat ihjel.

Læs også

Indlagt efter hårfarvning: 24-årig kvindes ansigt svulmede helt op

 

 

Dagens Gossip