TV2 afslører nu: Her er værterne til Vild med Dans

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

TV2 har netop afsløret, hvem der skal være værter ved dette års Vild med Dans.

Onsdag har været en særlig dag for landets mange Vild med Dans-fans. Her har TV2 nemlig for alvor åbnet op for posen og bekræftet, at de er klar med den nye sæson allerede 10. september. 

Derudover er der også blevet sat navn på de professionelle dansere, som vil deltage i årets sæson. Nydansernes navne er fortsat hemmelige, men hvis traditionen holdes i hævd, så vil TV2 så småt begynde at drysse deres navne ud over nyhedsstrømmende løbende op mod premieren. 

Nu har TV2 også sat navn på de værter, der i år vil styre slagets gang, når dommere, dansere og publikum igen mødes til fredagsdans på TV2. 

Kendte navne

Det er to - i Vild med Dans-sammenhæng - meget velkendte navne, der igen i år udgør værtsholdet. 

TV2 fortæller nemlig, at det igen bliver Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller, der trækker i balkjolerne og sørger for, at alt går rigtigt til, når der skal uddeles point til de mange håbefulde dansere.

Tidligere onsdag afslørede TV2 også navnene på de professionelle dansere, der vil deltage i årets sæson

Det drejer sig om:

Thomas Evers Poulsen, Silas Holst, Morten Kjeldgaard, Mads Vad, Asta Björk, Claudia Rex, Martin Parnov Reichhardt, Karina Frimodt, Mille Funk, Jenna Bagge, Malene Østergaard og Camilla Sofie Dalsgaard.

Den opmærksomme Vild med Dans-fan vil bemærke, at Mie Moltke ikke fremgår af listen, og det skyldes, at hun i år har meldt afbud

Læs også

Chok: Stopper i Vild med Dans

 

 

 

 

Dagens Gossip