TV2-profil bryder tavsheden i kølvandet på pludselig fyring

Foto: Shutterstock

Nu bryder TV2-profilen Kanya Rørbech tavsheden.

Du kender formentlig den karakteristiske lyd fra dit TV. Nemlig lyden af ‘Pliiiiing, pliiiiing, pliiing, pling’. 

Nu kommer du nok straks til at tænke på den søde og smilende værtinde vender nogle lysende bogstaver, inden en deltager atter drejer på et hjul og gætter på et nyt bogstav. 

Og selvom der har været mange navnkundige kvinder på podiet i TV2’s klassiske koncept ‘Lykkehjulet’, så forbinder mange det med Kanya Rørbech. 

Men man skal ikke mange måneder tilbage, før hun løftede sløret for, at hendes funktion var blevet overflødig, hvorfor hun ikke længere skal være medvært på ‘Lykkehjulet’. 

Det var nemlig i september, at der blev meldt ud, at programmet vil gennemgå et grundigt serviceeftersyn, og i den forbindelse var der ikke længere plads til Kanya. 

Kanya Rørbech, der nåede at være med i 200 programmer, bryder nu tavsheden. Det gør hun til Ekstra Bladet.  

Og hun påpeger, at hun ikke selv ser det som en fyring, men nærmere en ændring af konceptet. 

Desuden afslører hun, at der kommer en række andre ting i spillet, der også ændres, alt imens hun også fortæller, at hendes funktion oppe ved tavlen var ren spil for galleriet. 

Hun sige , at bogstaverne hele tiden har kunnet vende sig selv, så det har været lidt af et show, når hun har gået fra side til side og trykket på tavlen, hvorefter bogstavet kom op. 

Dette syn bliver seerne heller ikke mødt af længere, da TV2 meldte ud, at Kanya Rørbech ikke skulle fortsætte.

Læs også

DMI melder ud: Endnu mere sne på vej

 

 

 

Dagens Gossip