Jenna blev smidt ud af fitness-center: - 'Dine bryster er for store'

Skrevet af Henrik R

25/11/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
De ansatte mente, at hendes bryster var for store til den top.

Mest læste i dag

Jenna Vecchio føler sig diskrimineret, efter personalet i et fitnesscenter bad hende om at tage en anden top på, fordi de mente, at den ikke var ‘passende’.

Ifølge hende handlede det dog mere om størrelsen på hendes bryster end om beklædningsgenstanden, skriver The Mirror.

Privatfoto

Episoden fandt sted i et fitnesscenter i den canadiske by Ontario. Jenna Vecchio fortæller om hændelsen i et opslag på Facebook.

"Jeg blev instrueret i af lederen af centeret, at min tanktop var upassende beklædning og provokerende over for både ansatte og de andre medlemmer," forklarer hun.

Privatfoto

"Jeg vil begynde med at sige, at min top ikke var anderledes end mange andre kvinders toppe i klubben bortset fra, at min bryststørrelse er meget større i forhold til min bygning end hos de andre kvinder."

"Efter at have spurgt alle kvinder i centeret, som jeg kunne finde på vejen ud, om min beklædning provokerede dem, og de sagde nej, stod det klart, at de eneste, som blev provokerede, var de to kvindelige ansatte, som arbejdede i centret i dag," skriver hun.

Ifølge Jenna Vecchio pointerede hun over for dem, at hendes top ikke var anderledes end alle de andre kvinders.

"De informerede mig om, at det ikke betød noget, fordi jeg på grund af min bryststørrelse ikke kunne bære toppen. Jeg følte mig ydmyget og diskrimineret på grund af min figur. Jeg blev peget ud, og det er uretfærdigt at sige, at jeg ikke kan bære en top, og at andre kvinder godt må!," raser hun i opslaget.

Hun mener, at hvis hun ikke må have en top på, bør ingen måtte det.

"Hos Motavi Athletic bestræber vi os dagligt på at skabe en atmosfære, hvor medlemmer føler sig velkomne, komfortable og sunde. Vi beder medlemmer om at respektere hinanden, når de er i centret, hvilket inkluderer at bære beskedent sportstøj og passende sko, minimere brugen af telefoner og at holde faciliteterne rene," lyder det i en udtalelse fra den regionale leder i fitnesskæden, Sean Whittal, som fortsætter:

"Derfor, i søndags hvor nogle af vores medlemmer i centret klagede over Miss Vecchios tøj, fordi det fik dem til at føle sig utilpasse og sås som værende i modstrid med vores beklædningspolitik, vurderede vores personale situationen og talte med hende."

"Vi havde ingen hensigt om at ydmyge hende, men følte, at vi måtte håndtere situationen. Vi kigger stadig på sagen og vil gladeligt sætte os ned og tale med Miss Vecchio om sagen."