Kvinde fik tatovering til ære for oldemor: Folk mener, at den ligner noget helt andet

21/10/2023 19:00

Henrik R

Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinde besluttede at få en tatovering til ære for sin afdøde oldemor, men mange mener, at den ligner noget helt andet, end den egentlig skal forestille.

Mest læste i dag

Der er mange, der har fået udført en form for kropskunst, som de efterfølgende har fortrudt. Sådan har denne kvinde dette også - endda selvom tatoveringen er lavet med en sød tanke.

Jessika Gancedo har nemlig fået lavet en blomstertatovering, hvilket hun gjorde i en alder af blot 18 år. Da hun fik den lavet, var det meningen, at det skulle være en sød hyldest til hendes oldemor. Det skriver Mirror.

Da hun fik lavet tatoveringen, betalte hun cirka 2.500 kr. for den. Pengene kommer dog ikke fra hendes egen pengepung, men derimod fra hendes far, som gav hende tatoveringen i fødselsdagsgave.

Intentionerne bag den nu falmede tatovering var gennemtænkte, men med tiden er den dog endt med at ligne noget lidt andet. Dette har nu medført, at hun har fået flere kommentarer fra folk, der skriver, at den ligner en livmoder.

"Jeg undersøgte ikke tatovøren. Jeg kom ikke ind med et udkast. Jeg kom ind med en idé, og tatoveringen kostede kun 2.500 kroner," fortæller Jessika i en video, som hun har delt på det sociale medie TikTok.

"Det er meningen, at det skal være en irisblomst med vinger til hyldest for min oldemor, Iris. Og I skal vide, at da jeg fik den og gik hen til min far for at vise ham, sagde han: 'Åh ja, det er en hyldest til hende'."

"Jeg har været hos to tatovører. Jeg overvejer at få lavet en coverup. Den første sagde: 'Åh ja, det kan vi ret nemt dække. Den er ret falmet'."

"Men den anden sagde, at den skulle være stor. Den anden tatovør fortalte mig også, at den ligner en 30 år gammel tatovering. Jeg vil dog sige, at min far har en værre en end denne. Så jeg tror dårlige tatoveringer bare ligger til familien."

Flere af hendes følgere har kommenteret, at de ikke rigtigt kan få det til at ligne en blomst. Derimod mener de i højere grad, at det ligner en livmoder eller et salathoved.

"Det ligner lidt et salathoved," er der blandt andet en person, der har kommenteret.

"For mig ligner det ret meget en livmoder," lyder det fra en anden, der heller ikke kan få det til at ligne en blomst.

"Jeg føler med dig. Jeg bad om en firkløver, og indtil videre er jeg blevet spurgt om, hvorvidt det er broccoli eller en svamp," skriver en tredje, som tydeligvis selv står i en lignende situation.