Undersøgelse viser: Dette vil kvinder hellere have end sex

Foto: Shutterstock

En amerikansk undersøgelse viser, at flere kvinder gerne fravælger sex til fordel for dette.

Du ligger på sofaen. Ved siden af dig ligger din kæreste. Men på sofabordet finder du en plade chokolade. Hvad har du mest lyst til: At spise en hel plade chokolade eller have sex med din kæreste? 

Læs også

Elvira chokerer: Min kæreste er gift

Dette studie viser, at flere kvinder helst ville spise en plade chokolade, fremfor at have sex med deres kæreste. Det skriver SE og HØR. 

I studiet deltog cirka 700 amerikanere, der er mellem 20 og 85 år gamle. De skulle alle fortælle åbent om, hvor interesserede de har været i at have sex i løbet af de seneste to uger. Dertil skulle de også fortælle om, hvor ofte de har spist chokolade i løbet af den samme periode. 

For at sikre, at der ikke blev medtaget fejlkilder, blev der også målt på både deres humør, deres kalorieindtag og deres testosteronniveau. Det skyldes, at ville frasortere fx depressionsramte, da det ikke er ualmindeligt, at de har mindre lyst til sex, og at de trøstepriser. 

Resultaterne af studiet viser, at mænd overordnet var mere sexinteresserede end kvinderne. På en skala fra 0 til 10, lå mændene på 7,4, mens kvinderne lå på 5,7. 

Omvendt var kvinderne dog mere interesserede i at spise chokolade, end mændene var. De spiste nemlig chokolade 2,5 gange om ugen, mens mændene spiste chokolade 1,8 gange om ugen.  

Derudover blev der også undersøgt, om der var en sammenhæng mellem indtaget af chokolade og interessen for sex. 

Her viste det sig, at der ingen sammenhæng var for mænd, men det var dog ganske tydeligt, at der var en sammenhæng for kvinderne. De kvinder, der ofte spiser chokolade, meldte om en markant mindre lyst til sex. Er det så ensbetydende med, at kvinder bliver mindre liderlige af chokolade? 

Nej, ikke nødvendigvis. Det kan også blot forholde sig således, at nogen kvinder, som en del af deres personlig blot er mindre interesserede i sex, af uklare årsager også er mere vilde med chokolade.

Læs også

Kvindelig komiker raser over TV2-program hvor komiker taler ud om krænkelser: Aldeles uansvarligt

Dog peger forskerne på, at både chokolade og sex udløser belønningshormonerne serotonin og dopamin. Dette kan forklare, hvorfor nogle simpelthen kan erstatte sex med chokolade. 

 

Dagens Gossip