Vild med Dans: De forlader programmet i aften

Det er blevet tid til endnu en omgang Vild med Dans i aften, og meget peger på, at det for første gang i denne sæson, bliver en mand der forlader programmet.

Der har været en klar tendens i tv-programmet Vild med Dans i denne sæson, og det er, at kvinderne står for fald. I de første fire uger af programmet er det nemlig den ene kvinder efter den anden, der har måtte smide danseskoene og forlade programmet.

Senest var det forretningskvinden Birgit Aaby, der sammen med sin partner Frederik Nonnemann blev stemt ud af programmet, men nu ser tendensen ud til at stoppe.

Det er nemlig ikke længere en kvinde, der står som favorit til at ryge ud af programmet, det er i stedet en mand, og faktisk er der to mænd, der begge er store favoritter til at forlade programmet.

Læs også

Overraskelse: Kendt danser vender tilbage i Vild med Dans

Den første er bordtennisspilleren Michael Maze, der vurderes af bookmakerne til at være den danser med størst sandsynlighed for at forlade programmet i aften med sin partner Mie Moltke, mens modellen Oscar Bjerrehuus og hans partner Asta Bjork heller ikke skal føle sig for sikre.

“Vi har Michael Maze og Mie Moltke som vores favoritter til at blive stemt ud i denne uge til odds 2,00. Det har vi fordi, parret er gået lidt i stå i deres udvikling. De får samme point af dommeren uge for uge, og oveni var parret i omdans i sidste uge, hvilket altid et faretegn”, fortæller oddssætter hos Danske Spil Mathias Reimer Larsen og fortsætter:

“Lige efter dem har vi Oscar Bjerrehuus og Asta Björk til odds 3,00 til at blive stemt ud. De undgik omdans i sidste uge, men har været det før. Selvom Oscar Bjerrehuus udvikler sig, går det ikke så stærkt som hos mange af de andre par, så de er i større fare end andre,” lyder det fra oddssætteren.

Umut på vej mod en overraskende sejr i Vild med Dans?

Oddssætterne hos Danske Spil må uden tvivl sidde og hive sig i håret af frustration, når det gælder om at sætte odds på kendiskokken Umut Sakarya og hans dansepartner Jenna Bagge.

I starten var de nemlig meget store favoritter til at ryge ud af programmet, og selvom de ikke umiddelbart er blandt de bedste dansere, så lader det til, at Umut har et stort publikum, som hjælper med at stemme dem videre.

Danske Spil ligger derfor midt i mellem, hvor de både har Umut som en kandidat til at ryge ud, men de har samtidig også så lavt et odds på ham sammenlagt som vinder af programmet, at han betragtes som en af ‘favoritterne’

Det er dog fortsat Neel Rønholt og Michael Olesen samt Jakob Fauerby og Silas Holst, der er de største favoritter til at vinde Vild med Dans i denne sæson.

Læs også

Familie og venner skulle begrave Shay, pludselig bankede det inde fra kisten

 

 

Dagens Gossip