Vild opfordring til danskerne: Gør det hver onsdag og spar penge

Foto: Shutterstock.com

En særlig kampagne opfordrer danskerne til at gøre et helt bestemt ritual hver onsdag, da det kan være med til at spare penge.

I øjeblikket hersker der en energikrise.

Derfor forsøger mange at spare, hvor der spares kan, og det er faktisk muligt at spare penge på en sjov og utraditionel måde.

Læs også

Kvindelig bilist kører bevidst ind i stillestående bil - det kommer hun hurtigt til at fortryde

Du kan for eksempel spare penge ved at tage Thy Detailforums opfordring til dig, og slukke lyset og hoppe i kanen en times tid hver onsdag aften i hele oktober.

De har nemlig lavet en kampagne 'Vi knalder for Thy', som har til formål at skrue ned for energiforbruget, og dermed spare strøm og penge.

Det skriver B.T.

"På den måde sparer vi strøm, hvilket er godt for både privat- og samfundsøkonomien. En gennemsnitlig husstand i Thy bruger 0.6 kWh i timen. Vi har cirka 13.000 husstande i Thy, og slukker vi lyset i en time, sparer vi 31.200 kWh eller over 175.000 kroner målt ud fra den forventede gennemsnitlige elpris på 5,67 kroner per kWh for oktober," lyder det fra handelschef Michael Vendelbo.

Her på redaktionen synes vi, at det lyder som en fremragende ide, og derfor deler vi naturligvis budskabet videre til dig, der sidder og læser med dig ude.

Hvis onsdag tilfældigvis skulle falde sammen med en badmintonaften eller lignende, så er der ingen skam i at gøre det torsdag, fredag eller en anden/flere dage i løbet af ugen.

Læs også

Labrador fik ikke længere opmærksomhed: Så gjorde den det utænkelige

 

 

Dagens Gossip