WOW: Så meget får Mikkel Kessler for at være med i Vild med Dans

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Det er ikke småpenge, som deltagerne får udbetalt for at være med i Vild med Dans. Beløbet til Mikkel Kessler er dog historisk stort, fortæller mediet Her&Nu.

Når danskerne sidder placeret i sofaen med tv’et tændt fredag aften, og gør sig klar til at se underholdningsprogrammet Vild med Dans, er der helt sikkert mange, der har drømt sig med i programmet.

Mange ville helt sikkert gøre det frivilligt og uden tanke på at tjene en krone, men sådan er det altså ikke for alle. De færreste danskere ved sikkert,at deltagerne i Vild med Dans faktisk tjene gode penge på at være med i programmet, og det må i den grad siges at være tilfældet for boksestjernen Mikkel Kessler, der deltager i denne sæson.

Læs også

Hun skal afløse folkekær dommer i Vild med Dans

Ifølge medierne Realityportalen og Her&Nu, så tjener Mikkel Kessler nemlig mere end en million på at være med i danseprogrammet, og faktisk kan hans honorar løbe helt op i nærheden af to millioner kroner, hvis han præsterer godt.

En million for at takke ja

Medierne fortæller, at Mikkel Kessler får hele en million kroner up-front for at deltage i Vild med Dans, og derefter får han flere penge, hvis han klarer det godt. 50.000 kroner skulle der således falde af hver uge til Mikkel Kessler, hvis han fortsat er medvirkende i programmet, og hvis bokseren går hele vejen til finalen, så vil han altså få yderligere 600.000 kroner.

Mikkel Kessler har derfor en del mere end blot prestigen at gå efter, når han snøre danseskoene og tager sin partner Mille Funk i hånden.

Ifølge Her&Nus kilder, så får Mikkel Kessler det største beløb, der nogensinde er udbetalt i Vild med Dans. De skriver nemlig, at det er helt normalt, at deltagerne får omkring 250.000 kroner for at medvirke i programmet, mens de derudover vil modtage en ugentlig bonus på mellem 15 til 25.000 kroner.

Læs også

Så er det afsløret: Her er danseparrene til Vild med Dans

 

 

Dagens Gossip