X Factor forvirring: Løb med alt opmærksomheden uden at synge

De tre dommere i dette års X Factor: Martin Jensen, Oh Land og Thomas Blachman. Foto: Lasse Lagoni/TV 2.

"Herning har ringet. De vil have deres stilforvirring tilbage," sådan skrev en Facebook-bruger om værten Lise Rønnes outfit, der i en periode tiltrak sig mere opmærksomhed end sangkonkurrencens deltagere.

Det skulle have været så godt for aftenens nye sangfugle, der alle fik lov til at optræde foran en masse tv-skærme og tre næsten veloplagte dommere. Sammen med værten Lise Rønne, et orkester og alle kamerafolkene udgjorde skærme og dommere fredag aftens live-publikum. Så var scenen ligesom sat.

Læs også

Masterchef-vinder tabte sig 22 kilo ved hjælp af rødvin

Der gik ikke ret mange minutter før de sociale medier var rødglødende, og det var ikke på grund af sangerne. Den tilbagevendte vært, Lise Rønne, var nemlig stylet så moderne, at X Factors kernepublikum måtte til tasterne for at spørge hvad det var, hun skulle forestille.

"De har rullet Lise Rønne og stenvaskede jeans stukket ned i ubundne læderstøvler ind på scenen. Herning har ringet, de vil have deres stilforvirring tilbage," skrev en Facebook-bruger. Det var en kommentar, der hurtigt spredte sig og pludselig blev værtens tøjstil diskuteret mere end sangernes kvaliteter.

Det var måske også sigende for dette års konkurrencefelt, at et outfit havde mere kant end alle deltagerne tilsammen.

Billed-bladet har styr på tøjet

For det utrænede øje lignede værtens outfit noget som familiens teenager ville nægte at påføre sig til fastelavn, men heldigvis kunne Billed-bladet dygtiggøre danskerne og fortælle, at Lise Rønne var klemt ned i bukser og top fra Birrot, en t-shirt fra Oscar de la Renta. Og et par sko fra Margiella. På Facebook blev der spurgt, om TV2 havde indhentet tilladelse fra de pågældende tøjproducenter til at sætte de enkelte tøjdele sammen på en så fjollet måde.

Det spørgsmålet dykkede Billed-bladet ikke længere ned i, og Dagens.dk har også undladt at indhente en kommentar fra de tre tøjmærker. Det var helt tydeligt, at det havde TV2 under ingen omstændigheder.

Kanten er væk og hyggen er på plads

Den nye dommertrio har lige så meget gnistrende kemi, som et fysiklokale bygget til børnehavebørn. Martin Jensen er gået direkte ind på holdet som Blachmans kiksede barnebarn og væk er alle kampene og konkurrencen mellem dommerne. Blachman er blevet bovlam og valgte tilmed at rose Oh Land og fortælle hende, at hun burde vinde showet i år. Imens opfandt Martin Jensen sine egne ord hver eneste gang, han skulle præsentere en af sine deltagere. Kæmpe ros til ham for at være så kreativ.

Det er hyggeligt, og det er dansk primetime. For Hr. og Fru Danmark er det uden tvivl ren flødeskum at se et enigt dommerpanel smide om sig med roser til hinanden, og måske er det derfor, at TV2s stylister vælger at lægge alt programmets kant på værtens tøjstil.

Så er der i det mindste noget at snakke om!

Læs også

Ny vært på X Factor: Hun overtager efter Melvin

 

 

Dagens Gossip