X Factor: Hun forlader programmet i aften

Foto: Unger Anthon/Ritzau Scanpix

I aften vender X Factor tilbage, men det bliver en kort fornøjelse for en af deltagerne, der lige præcis ikke får lov til at gå videre til finalen.

Langt om længe vender X Factor tilbage.

Vi nærmer os den tredje måned uden liveunderholdning fredag aften for sangere, der gerne vil forsøge at slå igennem i Danmark.

Læs også

Familie får uventet besøg i sommerhus: Pludselig stod den der

I dag fredag den 15. maj vender deltagerne dog tilbage, og nu er det tid til at finde de deltagere, der skal gå i finalen. En finale der på forhånd er blevet ændret, da den afvikles over to dage (fredag d. 22. og lørdag d. 23. maj).

I aften skal en person dog forlade programmet, og hvis man skal tro bookmakerne, så er der ikke den store spænding over, hvem det kommer til at blive.

Hun ryger ud af programmet

Hvis bookmakerne får ret, så vil Oh Land står for andet år i træk uden at have en eneste deltager tilbage i finalen. Hendes sidste kort er nemlig Ilona, men det er hende, der er favorit til at forlade programmet.

Det skyldes formentlig også, at hun var i farezonen sidste gang programmet blev sendt, hvor hun overlevede på baggrund af hendes anden deltager Smokey Eyes.

Skulle det ikke blive Ilona der forlader programmet i aften, så har bookmakerne også to gode bud på, hvem det kunne gå hen og blive.

Blachmans Emil Wismann kan blive den første af den rutinerede dommers deltagere, der forlader programmet. Emil står til odds 8.00 gange igen på at vinde hele programmet, hvilket også er det samme som Ankerstjernes sidste gruppe Smokey Eyes.

Hvis du undrer dig over, at Smokey Eyes er Ankerstjernes sidste gruppe, så skyldes det, at Aksel og Magnus valgte at trække sig fra programmet i sidste uge. Dette skyldtes, at Aksel ville fokusere på sine eksamener.

Tager vi et hurtigt blik på, hvem der går hen og vinder X Factor i år, så virker det ganske klar til, at Alma Agger vinder programmet. Hun giver kun odds 1.65 hos bookmakerne, mens Blachmanns anden unge solist Mathilde Caffey er andenfavorit til odds 4.50.

X Factor vender tilbage på TV2 i aften klokken 20.00.

Læs også

Nye corona-retningslinjer i Danmark

 

 

Dagens Gossip