73-årig føder tvillinger, så får den 82-årige far et hjerteanfald

Foto: Shutterstock

Den 73-årige fødte tvillinger efter reagensglasbehandling, dagen efter blev børnenes far indlagt på grund af et hjerteanfald.

Ifølge BBC fødte en 73-årig kvinde tvillinger sidste torsdag i Andhra Pradesh, Indien. Børnene er kommet til verden ved hjælp af reagensglasbehandling. På grund af moderens alder, blev pigerne født ved kejsersnit.

Uma Sankar, der var den læge, der fulgte kvindens graviditet, udtaler, at "Moren og babyerne har det godt."

Moren, Mangayamma Yaramati, forklarer til BBC, at hun og hendes mand, Sitarama Rajarao, 82, altid har ønsket børn. Det er dog aldrig lykkes for dem at få børn, så derfor besluttede de sig for i en sen alder at søge medicinsk hjælp. To måneder efter beslutningen var heldet med dem, og nu står parret med to børn.

"Vi er utroligt glade. Vi har prøvet så mange gange og konsulteret så mange læger uden helt. Dette er det lykkeligste øjeblik i mit liv," siger Mangayamma til BBC.

Mangayamma fortæller også til BBC, at hun altid har følt sig stigmatiseret og udelukket fra sociale begivenheder i landsbyen, hvor de boede, fordi hun ikke kunne få børn. "De kaldte mig kvinden uden børn," slutter hun.

Dagen efter fødslen fik pigernes far et hjerteanfald og er nu indlagt på hospitalet.

 

Læs også

Undersøgelse slår fast: Parforholdet fungerer bedst når mænd og kvinder fordeler pligter ligeligt

 

Dagens Gossip