8 ting du kan gøre, der øjeblikkeligt gør dig mere attraktiv

Foto: Shutterstock

Vil du gerne fremstå mere attraktiv? Så ret ryggen, drik et glas vand og læs her, hvad der ellers skal til.

De fleste mennesker vil gerne fremstå så attraktive så muligt.

Både overfor det modsatte køn, på arbejdspladsen eller overfor deres partner.

Derfor bruger mange mennesker timer i fitnesscentret, mens andre bruger formuer på smart tøj, dyre tasker eller måske endda plastikkirurgi.

Der findes dog en række meget nemmere – og meget billigere – alternativer, som du faktisk kan begynde på, mens du læser denne artikel.

Her giver vi dig nemlig otte fif til, hvordan du hurtigt kan fremstå mere attraktiv.

1. Hold øjenkontakt: Det kan lyde som en ligegyldig detalje, men faktisk gør det en kæmpe forskel, hvorvidt du kigger andre personer i øjnene. Øjenkontakt er nemlig den bedste måde at udvise selvsikkerhed og samtidig vise, at du er interesseret i det menneske, du står eller sidder overfor. Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at man ikke må stirre. Konstant øjenkontakt har den stik modsatte effekt.

2. Pas din hygiejne: Dette punkt giver nærmest sig selv, men skulle du slægte lidt på de hygiejniske krav så læs med her, for det er umådelig vigtigt, at du fremstår indbydende, ren og velplejet. En ting er, at du husker at tage bad, bruge deodorant og hoppe i rent tøj, men små ting som dårlig ånde, beskidte fingrenegle og fedtet hår er også nok til at frastøde folk, som du ellers gerne vil tiltrække. Selv en plet på blusen kan trække det samlede indtryk ned, så husk at fremstå soigneret.

3. Korrigér din kropsholdning: Det er bestemt ikke ligegyldigt for din fremtoning, om du sidder ladt på stolen, går duknakket eller i det hele taget sjosker af sted. I stedet bør du ranke ryggen, løfte hovedet og i det hele taget tage dig mere yndefuldt ud. Du skal naturligvis ikke fremstå hverken kunstig eller oppustet, men de fleste mennesker kan sagtens tage sig bedre ud, hvis de lige retter sig lidt op.

Læs også

Hundehvalp fundet på lufthavnstoilet: Ejeren havde forladt den med en håndskrevet seddel

4. Gå i tøj der passer til din figur: Vi kan ikke alle være stilikoner og gå i moderigtigt tøj, men til gengæld kan du vælge at gå i tøj, der passer din figur. Et valg der nok skal komme dig til gode. De fleste mennesker ser nemlig bedst ud i figursyet tøj, der fremhæver deres bedste sider og samtidig skjuler de værste.

5. Husk din søvn: Vi har fået det at vide igen og igen – søvn er sundt. Der er dog noget om snakken, for søvn er vigtigt, og når du har fået en ordentligt nattesøvn, er det ikke bare noget, du selv kan mærke – det kan også ses på dig. Og ser man veludhvilet og frisk ud, ser man helt logisk også mere attraktiv ud.

6. Drik vand: Et nemt og enkelt punkt, der dog gør en verden til forskel. For hvis du husker at drikke vand, vil det også hjælpe dig til at se bedre og sundere ud. Vand får nemlig din hud til at se hydreret, sund og naturlig ud, hvilket overordnet bidrager til, at du fremstår mere attraktiv.

7. Stop med at snakke – og lyt: Ligesom du viser interesse i andre ved at holde øjenkontakt, så udviser du også en attraktiv interesse, når du lytter interesseret til folk omkring dig i stedet for selv at snakke non-stop. Tale er sølv - tavshed er guld, som ordsproget hedder, og der er faktisk noget om snakken, for det giver ofte point, når du lytter til andre.

8. Smil: ’Den korteste vej mellem to mennesker er et smil’ hedder det - og en kortere vej til at fremstå attraktiv er ligeledes at smile. Et smil kan nemlig aldrig undervurderes, da glade og smilende mennesker samtidig fremstår mere positive.

 

Dagens Gossip