Apple afslører: Gør du dette, forkorter du batteriets levetid

Foto: Shutterstock.com

Apple kommer på banen for at forlænge din batteris levetid. Du vil nok blive overrasket over, hvad du ikke længere må gøre.

Vi undrer os alle sammen over, hvordan en telefon der bør have en rigtig god batterilevetid, pludselig kan begynde at miste holdbarheden ganske hurtigt.

Derfor er der rigtig mange, der forsøger at forlænge batterilevetiden med de tips og tricks, som de finder på nettet. En af de ting, som de fleste af os regner med, hjælper på batterilevetiden, er at lukke apps ned, så de ikke bare står i baggrunden, men det er faktisk en rigtig dum ide.

Læs også

Advarsel mod MEGET populær app: Kan automatisk tilmelde dig betalingstjenester

Apple har netop afsløret, at hvis man lukker apps ned, man har i baggrunden, så fører det til mindre batteritid og på sigt kan det også forringe levetiden af batteriet i iPhonen.

Det er gadget-journalisten John Gruber, der har skrevet det på sin blog, hvor han har inddraget citater fra Apples vicedirektør Craig Federighi.

Craig Federighi blev spurgt om, hvorvidt man skulle lukke apps i baggrunden, for at spare på batteriet. Hans svar var ganske kort, Nej.

Derfor skal du ikke gøre det

John Gruber har efterfølgende snust sig frem til, hvorfor man ikke bør lukke de apps, der er i baggrunden. Årsagen er som følger:

“Når du dobbeltklikker på hjem-funktionen, vil du se de senest brugte apps. Disse apps er ikke åbne, men de er i standby-mode, så de kan hjælpe dig med at navigere og multitaske. Du bør kun lukke en app, hvis den fryser,” skriver Apple ifølge journalisten John Gruber.

Rådet du bør følge er altså, at du ikke lukker apps ned, som du har i baggrunden på din iPhone. Det vides ikke, om rådet er det samme, hvis man har en Android-telefon.

Læs også

Stikpille til veganere: Slagter har ‘opfundet’ kød-gulerødder

 

 

Dagens Gossip