Dårligt nyt til folk i parforhold: Sommeren fører denne triste tendens med sig

Foto: Shutterstock

Måske du bør holde lidt ekstra øje med din partner i sommervarmen.

Det er ikke kun varme og sol, der gemme sig i luften om sommeren. Som regel er den også ekstra tætpakket med kærlighedens amoriner, der trives særligt godt, når solen bager og livet nydes.

Sol og sommer er af samme grund tæt forbundet med forelskelser, flirt i luften og hed sommer-sex, men af denne sprængfarlige cocktail, lurer stigende utroskab desværre også.

Det viser tal fra Ashley Madison, der er en datingside for folk i parforhold, der ikke har nogen moralske skrupler ved at søge sex med andre end deres partner. Det skriver New York Post.

Læs også

Undersøgelse: Disse to ord elsker kvinder at høre under sex

Ifølge sitet eksploderer antallet af brugere nemlig, når sommeren banker på, og dermed er flere tilbøjelige til at være utro på netop denne årstid.

Tallene stammer fra 2017, men folkene bag sitet forventer, at det vil være det samme i år.

Spørger man Tammy Nelson, der er sex- og parforholdsterapeut, så er der en ganske logisk forklaring på, hvorfor så mange mennesker sukker efter en sommer-flirt. Svaret skal findes i stoffet serotonin, der findes i menneskekroppen og som forbindes med følelsen af lykke.

Læs også

18-årige kvinder solbadede på strand, da mand med kikkert nærmere sig: Så gjorde de klam opdagelse

- En øget udsættelse for sollys associeres med stignede niveauer af serotonin, der gør, at folk føler sig mere lykkelige. Og jo mere sol, vi udsættes for, jo gladere og mere selvsikre bliver vi. Dette kan være med til at kickstarte beslutingen om at indlede sig på en affære, samtidig med at folk har det okay med beslutningen, forklarer hun.

Ashley Madison får i gennemsnit 20.800 nye brugere hver måned - et tal der altså eksploderer om sommeren. Samtidig afslører sitet, af størstedelen af de nye tilmeldte er kvinder, der søger spænding udenfor ægtesengen.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip