Forskere: Samleje kan kurere dig for høfeber

Foto: Shutterstock

Pollensæsonen er over os, og derfor bør pollenallergikere og lignende ifølge nogle forskere søge mod soveværelset.

De fleste, som er allergiske over for græs, pollen og lignende, sørger for at opbygge et lager af næsespray, servietter og antihestaminer, når sommeren - og dermed pollensæsonen - nærmer sig. 

Nogle iranske forskere har dog en mistanke om, at det slet ikke er nødvendigt, og at allergikere i stedet bør vende blikket mod soveværelset.

Læs også

Far har taget 1.5 millioner armbøjninger på et år

Ifølge Ladbible opdagede iranske forskere nemlig i 2019, at der er en sammenhæng mellem menneskers reproduktionssystem og næsegang og øjne, og derfor mener de, at sex kan være med til at eliminere symptomerne på høfeber

Ifølge forskerne får sex nemlig blodårerne i næsen og øjnene til at klemme sig sammen, hvilket resulterer i, at en stoppet næse igen bliver i stand til at trække luft ind, ligesom irriterede og røde øjne vil blive normale igen. 

Ifølge én af forskerne, Sina Zarrintan, kan sex "fra tid til anden" mildne eller helt eliminere symptomerne. 

"[...] patienten kan selv justere antallet af samleje alt efter alvorligheden af symptomerne," har hun udtalt. 

Der er dog det 'men', at 'kuren' virker bedst hos folk med høfeber, der samtidig har en penis, da det især er ejakulation, der hjælper. 

En forsker ved Tabriz Medical University har dog understreget, at der er ulemper ved den alternative behandling, som der ikke er ved almindelig allergimedicin. 

For eksempel er der "nogle begrænsninger," da det er svært at udføre 'behandlingen' uden for hjemmet, og hvis man ikke har en sexpartner. 

Samtidig understreger forskeren, at man sjældent har lyst til sex, når man er hårdt ramt af høfeber.

Det har Marc Goldstein, som er allergiansvarlig på Pennsylvania Hospital, også påpeget og udtalt, at "folk med allergier ofte ikke sover så godt og oplever udmattethed, hvilket mindsker sexlysten."

Hvis man har slem høfeber, er i stand til at have sex og har en partner at udføre akten med, så kan den alternative 'behandling' dog være et forsøg værd.

Læs også

Advarer 1 million danskere: Kan give voldsomme symptomer

 

 

 

 

Dagens Gossip