Forskning viser: Folk med store sko har ikke nødvendigvis en stor penis

De fleste mænd med store fødder ville nok ønske, at det var sandt, men studier peger alligevel på, at der ikke er nogen kobling mellem at have store sko, og at have en stor penis.

I ved hvad man siger om folk, der har store fødder. Eller gør i? Normalt siges det jo, at størrelsen på en mands vedhæng, kan aflæses af størrelsen på hans fødder, men det er der ikke umiddelbart hold i.

Mediet Business Insider har talt med flere forskellige eksperter inden for de mandlige kønsdele, og konklusionen er ganske klar. Der er ingen sammenhæng mellem store fødder og en stor penis.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

Dr. Jill McDevitt der er sexolog hos CalExotics fortæller til mediet, at størrelsen blandt andet afhænger af generne.

“Størrelsen på penis er ikke forbundet med, og kan ikke forudses på skostørrelse eller andre kropsdele,” fortæller hun med hentydning til, at flere også mener, at det gælder for folk med store næser.

“Størrelsen på penis afhænger af en kombination mellem genetik og miljømæssige faktorer,” fortæller hun til Insider.

Det var lige før, at der var lidt hold i det.

Dr. Jill McDevitt er dog langt fra den eneste, der kommer med udmeldingen om, at fodstørrelse og penisstørrelse har en forbindelse. Flere studier og undersøgelse har alle peget på, at der ikke er nogen kobling mellem de to kropsdele.

Et enkelt studie i 1993 var dog tæt på at finde ud af noget andet, men grundet den ekstremt lille forskel, kunne man ikke definitivt sige noget. I dette studie sammenlignede man fodstørrelsen og penisstørelsen på 63 canadiske mænd, og blandt disse viste der sig en lille sammenhæng mellem de to. Forskellen var dog så lille, at forskerne afviste, at fodstørrelse og penisstørrelse havde noget med hinanden at gøre.

Ifølge mediet LadBible blev der i 2002 foretaget en test på St Mary’s Hospital i London, hvor størrelsen på penis og fødder blev undersøgt hos 104 mænd. Her viste det sig, at gennemsnits penissen var 13 centimeter lang, og gennemsnitsstørrelsen var 42. Til gengæld var der der ingen forbindelse mellem, at de indehaverne af de største fødder, også havde de større penisser.

Forskning peger derfor på, at det ikke nødvendigvis er dem med de største fødder, der har de største penisser.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip