Mystisk rumobjekt på vej mod Jorden kan være et rumskib fra en anden verden

Et mystisk objekt er på vej mod Jorden. Det kan være et rumfartøj afslører en forsker overfor mediet The Sun. Måske er det endda bemandet med hyperintelligente rumvæsner.

For to uger siden blev det afsløret af forskere fra Tyskland, at et mystisk objekt var på vej i vores retning. Objektet har udspring fra et andet solsystem og passerer Mars i oktober måned. Objektet, der blev døbt 'C/2019Q4' giver stadig anledning til forundring, men de fleste regner med, at det er en komet. 

Den fremtrædende astronom Dr. Seth Shostak fra SETI Institute regner også med, at det er en komet, men vil ikke afvise, at det kan være et rumfartøj, der bliver manøvreret frem af intelligente væsner.

"Vi kan ikke udelukke, at dette er en interstellar sonde," siger Dr. Shostak til The Sun. ”Hvis vi  kan få et tættere kig, kan det godt være, vi ser et metalbeklædt ydre med vinduer og små grønne ansigter, der kigger tilbage på os. Dog vil jeg vædde min næste månedsløncheck på, at deter en komet."

Dr. Shostak er topforsker ved SETI Insititute, han er 76 år gammel og har vundet adskillige priser for sit arbejde, som blandt andet involverer skanning af stjernerne efter signaler fra intelligent liv.

Hvis det pågældende objekt virkelig kommer fra et andet stjernesystem, er det anden gang nogensinde, at vi opdager et interstellar objekt i vores nabolag. Første gang var da den cigareformede genstand 'Oumuamua' passerede forbi Jorden i 2017.

Også dengang var der forskere der talte om muligheden for, at objektet var et rumfartøj. Derfor pegede alle teleskoper på objektet, da det farede forbi Jorden. Der var dog ingen tegn på, at Oumuamua var andet end en stor sten. 

Læs også

Forskere: Der kan være liv på Venus

 

 

Dagens Gossip