Nostradamus forudsagde krigen: Vil nå hele vejen til Frankrig

Foto: Shutterstock

Forudsagde Nostramus en stor konflikt i Europa? Ifølge fortolkninger af forudsigelserne vil den nuværende konflikt sprede sig til Vesteuropa i løbet af foråret.

En af de helt store profeter, den franske Nostradamus, har øjensynligt forudsagt mange store begivenheder. Heriblandt den store brand i London og Hitlers indtog i Europa. Nu menes det, at han også har forudsagt en stor konflikt i Europa her til foråret.

Selvom det er svært at trække datoer ud af de tekster, som Nostradamus skrev i hans berømte bog fra 1555, så er der flere, der mener, at en af hans 942 profetier taler om en konflikt i det kommende forår. Og Frankrig kommer til at stå med begge ben i konflikten.

En ekspert udi Nostradamus, Bobby Shailer, har udtalt, at en tredje verdenskrig er mulig inden for de næste par år, i hvert fald hvis man skal tro på Nostradamus' forudsigelser. Nostradamus forudsagde en lang krig på 25 til 29 år, der bliver efterfulgt af en række mindre krige. Bagefter denne massive krigsperiode vil der komme 1.000 år med fred.

En konflikt i Europa er ikke det eneste Nostradamus har forudsagt for 2022. Vi vil også opleve et meteornedslag, oversvømmelser og tørke, der vil lede til store kriser i flere lande.

Mange mener, at Nostradamus har haft ret i flere af sine forudsigelser. Heriblandt også klimaforandringer, asteorider og udviklingen af kunstig intelligens.

Nostradamus var inspireret af biblen og hans egen oplevelse af pesten, mens han arbejde som læge. Derfor er mange af hans foudsigelser fokuserede på negative hændelser.

Det er mere end 400 år siden, han udgav sin bog, men den dag i dag er der stadig stor interesse for hans forudsigelser. Hvert eneste år udgives der masser af artikler, der omhandler profetens forudsigelser, ligesom hans ord i de fleste tilfælde kan tolkes hen til lige præcis det, som man vil have det til for at forudsigelserne skal passe. Nu også med konflikten i Ukraine.

Læs også

Danske Ørsted: Vi fortsætter med at købe russisk gas

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip