Ny forskning: Red din seng og få mere sex

Foto: Shutterstock

Det kan forbedre dit sexliv, hvis du er typen, der husker at rede seng.

Er man b-menneske, har man travlt med at komme ud af døren om morgenen og er man i det hele taget ligeglad med, hvordan man efterlader sit hjem, før man smutter på arbejde, ja så er man næppe typen, der reder sin seng.

Nu peger et nyt studie dog på, at selv de største rodehoveder måske burde overveje at finde tid til at rede sengen - i hvert fald hvis man ønsker et bedre sexliv. Det skriver New York Post.

Det er analysevirksomheden OnePoll, der på vegne af madras-firmaet Sleepopolis, har lavet en undersøgelse blandt 2.000 amerikanere omkring deres senge- og morgenvaner, og det kastede en række interessante afsløringer af sig.

Læs også

Ven afslører prins Henriks vilde hemmeligheder: Sov med pistol under puden og blev truet af gangstere

De frivillige forsøgspersoner blev blandt andet spurgt, hvorvidt de redte deres seng om morgenen. Af dem der var sengeredere, svarede 42 procent, at de gør det, fordi de har en partner. Samtidig svarede en tredjedel af dem, der redte deres seng, at de synes, at en uredt seng er et turn-off.

Samtidig viste undersøgelsen, at dem, der reder deres seng, har mere seng end dem, der lader dyne og lagen forblive sammenkrøllet.

I gennemsnit havde personer, der redte deres seng, sex tre gange om ugen, mens de som undlod at ordne deres seng, kun havde sex to gange om ugen.

Læs også

Kunder gør uhyggeligt fund i jordbær: Mand hastet på hospitalet

Undersøgelsen viste også, at sengeredere typisk er morgenmennesker, der vågner før deres alarm ringer, tager en gennemsnitlig middagslur på 43 minutter og godt kan lide jazz og romantiske film.

Modsat er de personer, der undlader at rede deres seng, ikke morgenmennesker. De foretrækker i stedet at snooze, tager gerne en middagslur på 50 minutter, lytter helst til rock og godt kan lide komedier.

Læs også

Tinglysning - Her kan du gratis søge oplysninger om huspriser og lån i Danmark med digital tinglysning. Tingbogen afslører vigtige detaljer, hvis du er interesseret i at købe ny ejendom.

Kondolere - Hvornår skal du kondolere, og hvornår skal du ikke? Det kan være svært at finde de rette ord i forbindelse med dødsfald. Her finder du tekster og ord du kan sige.

Beskæftigelsesfradrag - Se om du er berettiget til beskæftigelsesfradrag her. Læs de seneste regler for beskæftigelsesfradraget, så du ikke kommer til at snyde dig selv.

 

Dagens Gossip