Ny opfindelse vækker opsigt: Nu kan guldfisk komme med på gåtur

Foto: Shutterstock

Hvis du nogensinde har drømt om at gå en tur med din fisk, som folk gør det med deres hunde, har du nu chancen.

Det er langt fra et særsyn at se en hund i snor, som er ude at gå tur sammen med sin ejer. 

Lidt mere usædvanligt er det at se for eksempel en kat, kanin eller marsvin i snor, men det må alligevel siges ikke at være så usædvanligt, som at se en fisk på gåtur.

Læs også

Salatkrise giver vanvittige priser: KFC skifter salat i burgere ud med kål

Fisk har som bekendt ingen ben, men alligevel har en opfinder fra Taiwan formået at lave en opfindelse, som gør, at fisk kan komme med på en gåtur i parken. 

Forskellen på en gåtur med sine fisk og en gåtur med sin hund er dog, at fiskene ikke har nogen snor, og at de naturligvis befinder sig i vand. 

Fremfor en snor har den taiwanesiske opfinder ved navn Jerry Huang i stedet opfundet en form for barnevogn til sine fisk. Se den i videoen herunder:

"Vi har alle en trang til at udforske ubeboelige, eksotiske verdener. Det er derfor, vi sender rumskibe til det ydre rum," har Huang forklaret om årsagen til, hvorfor han har bygget en 'barnevogn' til sine fisk, så de kan komme med på tur. 

Foto: Facebook / DW News

Han har uddybet: "Hvis jeg var en guldfisk, ville jeg helt sikkert være super begejstret, hvis nogen opfandt noget, så jeg kunne gå ud og opleve andre verdener."

Derfor besluttede Huang at lave "en masse forskning," som førte ham frem til den 'barnevogn', som man kan se i videoen. 

"Det er ikke en pludselig indskydelse," har han forklaret om det store arbejde, han har lagt i at forstå fiskenes behov. 

"Man er nødt til at forstå fiskene," har han desuden forklaret og uddybet, at årsagen til, at han valgte guldfisk er, at de er hårdføre og glade for mennesker. 

Nogle fiskearter vil nemlig ifølge ham ikke finde sig godt tilpas i en 'fiskebarnevogn'.

Foto: Facebook / DW News

Huang mener, at opfindelsen har gjort hans guldfisk gladere, ligesom det spreder glæde blandt børn og voksne, når han går gennem parken med sine fisk.

Læs også

Lader sine ansatte 'hygge' i arbejdstiden og laver en dokumentar om det

 

 

Dagens Gossip