Ny undersøgelse: Kvinder er utro, fordi mænd ikke laver nok husligt arbejde

Sol Stoffregen

399 uger siden

|

24/11/2016
Der er vist et par mænd, der har glemt at svinge støvsugeren og fylde opvaskemaskinen.

Dagens topnyheder

Selvom rengøring, oprydning og tøjvask ikke er de sjoveste ting i verden, kan det bestemt godt betale sig for mænd at give en hånd med de huslige opgaver. 

En ny undersøgelse viser nemlig, at kvinder er utro, fordi deres mænd ikke hjælper nok til i hjemmet - og modsat har mænd, der udfører huslige pligter, mere og bedre sex med konen, lyder konklusionen i en tidligere undersøgelse, skriver den britiske avis Daily Mail.

Så hvad venter I på, mænd?

Undersøgelsen er baseret på 10.000 kvinder fra hele verden, der er brugere på datingsitet Gleeden, som hjælper folk med at finde en affære. 

72 procent af de adspurgte kvinder har angivet mandens manglende deltagelse i husligt arbejde som en af årsagerne til deres sidespring. 

I den forbindelse forklarede 18 procent af kvinderne, at de mistede lysten til sex med deres partner, når de ikke tog del i fællesopgaverne. 

En anden populær forklaring på, at kvinder er utro, er, at de føler sig usexede og ignoreret af deres partner og derfor søger bekræftigelse uden for forholdet, viser undersøgelsen.

Et tidligere studie af canadiske forskere fra Alberta University konkluderer, at mænd, der er flittige i hjemmet med at svinge støvsugeren og vaske tøjet, har mere og bedre sex.