Ny undersøgelse påstår: Både Pepsi og Coca Cola kan give større testikler

Foto: Shutterstock

En ny videnskabelig undersøgelse tyder på, at indtag af cola fører til et øget testosteronniveau og større testikler hos mænd.

Hvis du er en mand, ofte drikker cola - hvad enten det er Pepsi eller Coca Cola - og samtidig er lidt træt af, at dine testikler er for store, så skal du nok begynde at drikke noget andet. 

Hvis du derimod gerne vil have større testikler, så skal du bare drikke løs!

Læs også

Hun hælder to flasker cola i håret - nu deler tusindvis hendes trick på nettet

Resultaterne fra en ny kinesisk undersøgelse tyder nemlig på, at indtag af cola fører til både et øget testosteronniveau og større testikler hos mænd. 

Det skriver Ekstra Bladet, som refererer til en videnskabelig undersøgelse, der er lavet af forskere fra "Northwest Minzu University" i Kina og udgivet i tidsskriftet "Acta Endocrinol." 

Gav cola til mus og vejede deres klokkeværk

Undersøgelsen blev udført af en gruppe kinesiske forskere, som i to uger gav henholdsvis Pepsi og Coca Cola til han-mus. 

Og resultatet var klart. 

Alle mus havde et øget testosteronniveau i forhold til inden forsøget, og musenes kønskirtler var også blevet større. 

Musenes testikler blev desuden vejet undervejs, og forskerne kunne konkludere, at indtag af cola i to uger havde øget vægten af gnavernes klokkeværk. 

Før forskerne oplevede resultatet, krævede det dog, at mindst 50 procent af musenes væskeindtag var cola. 

Man skal altså drikke enorme mængder af den sukkerholdige drik, hvis man vil have forhåbninger om at opleve en vækst i de nedre regioner.

Læs også

Hun tømmer en halv liter cola i toilettet - resultatet er chokerende

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip