Nyt studie påstår: Kvinder begynder at ligne deres mor når de fylder 33 år

Foto: Shutterstock.com

Et studie med deltagelse af i alt 2.000 mænd og kvinder, har nået den konklusion, at kvinder begynder at opføre sig som deres mødre, når de fylder 33.

Det er måske ikke alle, der synes det er superfedt at blive informeret om, at man ligner sine forældre. Ikke desto mindre kommer vi alle sammen til at ligne og opføre os som vores forældre i løbet af livet.

Læs også

Kvinde efterlyst efter vanvidshandling: Satte 9-årigs liv på spil

Det er hvert fald Dr. Julian Da Silvas påstand. 

Han har foretaget et studie af i alt 2.000 mænd og kvinder, og mener nu at vide, at kvinder begynder at opføre sig som deres mødre når de fylder 33, hvor mænd begynder at opføre sig som deres fædre ved 34. 

Ifølge Dr. Julian Da Silva, drejer det sig især om de små vaner, hobbyer og interesser. 

En særlig og ekstra vigtig faktor i dette, er ifølge doktoren hvis man selv bliver forælder.

“Vi bliver alle til vores forældre på et tidspunkt i vores liv - og det er noget, der skal fejres. At blive forældre er den vigtigste udløsende faktor, og livsstilsfaktorer er også vigtige."

At man ændrer adfærd forholdsvist markant, efter man bliver forælder, synes ikke at være en stor overraskelse, og måske er det at ‘ligne sine forældre mere’, i virkeligheden bare et spørgsmål om at blive mere moden grundet et større ansvar.

Dr. Julian Da Silva står dog fast på sit studie, og forklarer at alderen for ‘skiftet’ er en gennemsnitsberegning, men ifølge ham, når vi på et tidspunkt alle til det stadie, hvor vi stille og roligt bliver til vores forældre.

“Det er en uundgåelig del af aldring, men en proces masser af mennesker ønsker at udskyde så længe som muligt,"

Læs også

Stedmor opfordrer 7-årig pige til at spise mindre: Nu raser hendes mor